eMAG a venit cu ofertele bune: Samsung, Huawei la prețuri nebune

eMAG a venit cu ofertele bune: Samsung, Huawei la prețuri nebune
09:30 13.03.2019

eMAG a dat drumul unei noi campanii de senzație. Au venit reducerile alea bune, iar telefoane de la Samsung sau Huawei sunt pe listă.

eMAG Lucky Sale e o nouă campanie de reduceri. eMAG promite reduceri de până la 40%, și poate chiar mai mari în unele cazuri. Dacă vrei să cumperi ceva, un telefon, un televizor, aceasta e ocazia așteptată. Samsung, Huawei, Xiaomi și nu numai au telefoane la preț mai mic.

Oferte eMAG cu super preț la telefoane Samsung, Huawei și nu numai

Samsung Galaxy Note 8 încă e un super telefon, iar prețul n-are concurent acum. Are 64 GB spațiu de stocare, 6 GB de memorie RAM și două camere foto. Ecranul e însă cel care te cucerește, iar aici Samsung livrează pe măsura așteptărilor. eMAG are prețul bun. Îl cumperi de aici.

Am găsit și un Xiaomi la super preț în campania eMAG. E vorba de Mi 8 Pro, cel mai bun telefon al companiei în 2018. Are 128 GB spațiu de stocare, 8 GB de memorie RAM și scanner de amprente în ecran. Prețul bun îl găsești aici.

De la Huawei e un P20 Lite cu 64 GB spațiu de stocare, 4 GB de memorie RAM și un ecran de peste 5,8 inci Full HD+. Ai și camere foto pe măsură, iar eMAG a venit cu prețul ăla bun. Cumperi acest telefon de aici.

Samsung Galaxy A9 a ajuns la un preț chiar onorabil la eMAG. Are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB de memorie RAM și un ecran mare, pe care pozele tale vor arăta foarte bine. În actuala campanie ai cel mai mic preț al telefonului.

eMAG are și un telefon vedetă, dat fiind prețul foarte mic. E vorba de Huawei P Smart cu 64 GB spațiu de stocare, dual SIM și 3 GB de memorie RAM. Unde mai pui că ecranul este de 6,2 inci Full HD+ și telefonul rulează deja Android Pie. Îl cumperi de aici.

Citește și:
Etichete: