eMAG îți bagă porcu-n frigider, la propriu: nici la Obor n-ai așa ofertă

eMAG îți bagă porcu-n frigider, la propriu: nici la Obor n-ai așa ofertă

E în regulă, de Black Friday la eMAG ai sărit pe laptopuri, telefoane și poate lingouri. Dar ce-ai cumpărat cu adevărat util pentru tine, Crăciun și familie? E în regulă, că încă mai sunt oferte pe site-ul eMAG la carne de porc. Nu, serios.

Când eMAG a vândut online mașini a fost ciudat, dar cumva natural. Dar cum ar fi să vândă carne de porc? E în regulă, a făcut-o și pe asta de Black Friday, dar și acum în campania Crazy Sale.

În ziua de Black Friday, eMAG a vândut în nouă ore 2,5 tone de carne de porc. Da, probabil mai mult decât reușește Piața Obor în perioade aglomerate. Sau, nu știu, poate exagerez, dar oricum e multă carne de porc. Și nu, magazinul nu s-a transformat în carmangerie, a avut un parteneriat cu Smithfield pentru carne.

Florin Filote, director eMAG Marketplace, a explicat că așa vezi cum mediul online îndepărtează bariere. Carnea de porc a fost vândută atât de Black Friday, cât și acum în categoria produselor surpriză, unde au fost și vacanțele, și experiențele.

Cât costă carnea de porc la eMAG?

Filote a spus că „avem încredere că am reușit să oferim un preț foarte bun pentru un produs care este nelipsit de pe mesele românilor. Clienții noștri au fost foarte interesați de acest produs-surpriză”. Și, într-adevăr, au fost interesați, dacă vezi cât au comandat în nouă ore, în timp ce marile reduceri erau la telefoane și electronice.

Probabil te întrebi cum ți-e livrată carnea de porc de la eMAG. Ei bine, nu ca alte produse. Ești căutat la telefon, cel mai târziu până pe 20 noiembrie, apoi ești programat la livrare între 21 noiembrie și 4 decembrie. Da, ajunge la timp înainte de Crăciun. Și producătorul susține că e carne 100% românească.

Frigidere în care să bagi carnea de porc de la eMAG

Ca să nu stai cu carnea la cald, poți să alegi o combină frigorifică Indesit cu 335 litri volum, clasa de energie A+ și-o înălțime de 187 centimetri. O găsești în campania Crazy Sale aici.

Mai există o combină frigorifică Whirlpool neagră, de 318 litri, clasa de energie A++, cu funcție Dual No Frost și o înălțime de 189 cm. O găsești la preț redus aici.

O combină foarte ieftină este una Arctic de 306 litri, clasa de energie A++ și o înălțime de 175,4 cm. Are preț de sub 1.000 de lei acum.

În fine, dacă ești pe bogăție, ar trebui să iei o Samsung de 608 litri, clasa de energie A+ și model side by side. Da, ai spațiu să depozitezi zeci de kile de carne. O prinzi la preț mai mic aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: