eMAG cu „artileria grea” în reduceri: prețuri mici la laptopuri și telefoane

eMAG cu „artileria grea” în reduceri: prețuri mici la laptopuri și telefoane

Cu foarte puțin timp înainte de Crăciun, eMAG are reducerile care te vor încânta. Am selectat câteva laptopuri și telefoane.

eMAGIA Sărbătorilor la eMAG ar putea fi, lejer, cea mai longevivă campanie cu reduceri pe care a oferit-o magazinul. Mai ține, așa că ai avea timp să comanzi una-alta să profiți de prețurile mai mici, mai ales la electronice.

Reducerile eMAG care-ți umplu Crăciunul cu cadouri

Samsung Galaxy Note 10 cu 256 GB și 8 GB memorie RAM e un fel de chilipir de care sigur trebuie să profiți. eMAG are modelul cu ecran mai mic, dar cu aceleași funcționalități ca oricare Note. Totodată, ai Android 10 deja pe el, actualizarea a venit. Telefonul îl găsești aici cu preț foarte bun.

Printre produsele eMAG am găsit și un laptop de gaming de la MSI. E vorba deunul cu procesor Intel Core i5, ecran de 15,6 inci Full HD, 8 GB memorie RAM și 256 GB spațiu de stocare pe SSD. Da, are și placă video: GeForce GTX 1050 Ti cu 4 GB memorie RAM. Poți cumpăra acest produs de-aici cu preț mai mic.

Huawei P30 Pro cu 256 GB spațiu de stocare și 8 GB memorie RAM e și el cu super preț acum. Unde mai pui că primește ultima versiune de Android. Îl poți lua de aici cu prețul mai mic.

eMAG are și un laptop de la Acer. E un Swift 3 cu ecran de 14 inci, Full HD, 8 GB memorie RAM și 512 GB spațiu de stocare. E acum în ofertă de Crăciun.

Un alt telefon remarcabil este Samsung Galaxy S10e pentru care eMAG are preț ca de sărbători. Telefonul are 128 GB spațiu de stocare și 6 GB memorie RAM. Vestea și mai bună e că a primit actualizare la Android 10, dar are și două camere foto foarte bune. Îl prinzi cu reducere aici.

În fine, încă un laptop. E vorba de un model ASUS pe care eMAG îl are în ofertă. Acesta are ecran de 13,3 inci Full HD, 8 GB memorie RAM și 256 GB spațiu de stocare. E disponibil aici.

Citește și: