eMAG cu prețuri razna: ofertele care te bucură mai mult decât primăvara

eMAG cu prețuri razna: ofertele care te bucură mai mult decât primăvara
10:23 08.02.2019

eMAG a pornit o campanie specială cu reduceri. I-a spus Crazy Days și a adus prețuri excelente la diverse telefoane – Samsung, Huawei, iPhone și nu numai.

eMAG susține că de Crazy Days „Prețurile au luat-o razna”. Magazinul promite reduceri de până la 4o% și sunt numeroase produse la care sigur prinzi astfel de oferte. Dintre telefoane, am remarcat prețuri bune oferite de eMAG la modele Samsung, Huawei, ASUS și câteva iPhone.

Ofertele eMAG sunt și la: electrocasnice, televizoare, mobilă și casă, produse de îngrijire personală sau laptopuri. Mai jos am ales câteva telefoane din campania Crazy Days.

Prețurile excelente de la eMAG pentru telefoane

Prima recomandare de la eMAG e un Samsung Galaxy A9. Are patru camere foto, 128 GB spațiu de stocare și 6 GB memorie RAM. Are și un ecran foarte bun, iar telefonul a intrat la super preț acum. Îl poți cumpăra de aici.

În 2018, ASUS a avut un telefon excelent – ca preț și specificații. Acum, telefonul a ajuns la preț mult mai bun în campania de reduceri. E vorba de ASUS Zenfone 5z cu 64 GB spațiu de stocare, 6 GB de memorie RAM și procesorul de top Qualcomm Snapdragon 845. Îl ai disponibil cu preț beton aici.

Un telefon intermediar este Pocophone F1 de la Xiaomi. Încă are un preț bun pentru ce oferă: 128 GB spațiu de stocare, 6 GB de memorie RAM și un ecran Full HD. E disponibil cu preț de mare ofertă la eMAG.

Huawei Mate 20 Lite e un alt model cu reducere mare la eMAG. Are 64 GB spațiu de stocare, un ecran de 6,3 inci Full HD+, dar și 4 GB memorie RAM și două camere foto principale. Îl prinzi cu preț mic de aici.

În fine, un telefon pe care n-ar trebui să-l ignori este iPhone 8. Sigur, o să zici că-i vechi, dar e un telefon care se ține bine. Rulează cel mai nou sistem de operare, va primi actualizare la iOS 13, are 64 GB spațiu de stocare și o cameră foto foarte bună. Unde mai pui că la eMAG e listat cu reducere de 20%, ceea ce e foarte rar pentru un iPhone. Poți vedea toată oferta aici.

loading...