Idei de cadouri de ziua copilului, de la telefoane la jucării. Le vor face ziua mai bună celor mici

Idei de cadouri de ziua copilului, de la telefoane la jucării. Le vor face ziua mai bună celor mici

Se aproprie ziua copilului și fiecare merită un cadou, indiferent dacă are cinci ani sau se pregătește să dea examenul de bacalaureat.

Am selectat pentru tine mai multe produse pe care le-ai putea face cadou copiilor tăi, nepoților sau nepoatelor, indiferent de vârstă.

Orice copil de peste trei ani își dorește o mașinuță electrică. E mult mai plăcut să te plimbi așa prin casă sau pe afară, decât să stai în genunchi să împingi jucării. Mașinuța electrică Mappy Mercedes Benz G65 este o reproducere fidelă a automobilului german și este la reducere AICI

Poate nu-l interesează mașinile pe copil și atunci trebuie să alegi altceva pentru ziua copilului. Poate o păpușă Zapf Baby Born, ce funcționează ca o surioară interactivă, iar copilul se poate juca și poate vorbi cu ea ore în șir. O găsești AICI.

În cazul în care trebuie să-i faci unui gamer atunci poate ar trebui să consideri că i-ar plăcea un joc. Fifa 19 pentru PlayStation 4 este la un preț bun acum. Dacă-i place să se joace pe PC atunci poate Anthem l-ar putea încânta. Nu în ultimul rând, ai putea lua în considerare să-i faci cadou un scaun de gaming Serioux Torin. Acesta l-ar putea ajuta să stea mai bine și mai confortabil atunci când se joacă, dar și când lucrează la birou. Este la reducere AICI.

În același timp, ai putea considera oferirea unui altfel de joc, drept cadou. Este vorba despre un board game sau un joc de societate. Catan este un exemplu bun și este un mediu excelent pentru relaxare și pentru socializare în familie sau cu prietenii. Poți cumpăra Catan de AICI.

Cadouri de ziua copilului ce nu țin cont de vârstă

Poate vrei să faci un cadou care să-l scoată pe copil din casă. În acest caz poți opta pentru un skateboard de tip Penny Board, este micuț, ușor și intuitiv de folosit. Este la un preț foarte bun pe eMAG.

Poți să optezi și pentru o trotinetă care este ceva mai sigură de cât un skateboard, iar Trotineta Actuell ar putea fi o soluție și foarte bună pentru trotoarele noastre, la fel de sparte ca și drumurile, deoarece are suspensie. O găsești AICI.

Tot pentru recreere ar putea fi util un hoverboard. Este cea mai nouă tendință în materie de distracție și este electrică. Găsești un astfel de gadget la reducere pe eMAG.

Dacă vrei să-i oferi un cadou copilului tău atunci poate ar fi potrivit un telefon. Stai liniștit, nu trebuie să dai 1000 de euro, Galaxy M10 este un telefon ce arată foarte bine, are un ecran mare, două camere foto pe spate și o baterie încăpătoare. Îl găsești la un preț bun AICI.

Așadar, dacă ești în căutare de un cadou pentru ziua copilului atunci ai de unde alege.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: