eMAG bagă reducerile nucleare: Samsung, Huawei, laptopuri la preț de „nimic”

eMAG bagă reducerile nucleare: Samsung, Huawei, laptopuri la preț de „nimic”

În ultima zi cu reduceri excelente, eMAG a listat cele mai bune electronice la prețuri mici. Am ales telefoane Samsung, Huawei, dar și câteva laptopuri. Dacă erai în căutare de un gadget nou, acesta e momentul de care să profiți.

Cel mai bun moment, când vine vorba de achiziții online, e când vezi reduceri de până la 50%. Așa că am căutat prin listele eMAG, și nu sunt puține, după acele dispozitive care merită banii. Sunt aproape toate categoriile, de la telefoane și tablete până la televizoare, produse pentru casă și fashion.

Toate reducerile de acum au fost adunate de eMAG sub numele Stock Busters. Telefoanele Samsung și Huawei au cele mai mari reduceri. Din fericire, am găsit și câteva laptopuri rentabile.

Reduceri eMAG la cele mai bune telefoane Samsung și Huawei

Samsung Galaxy A70 a făcut o figură frumoasă încă de la lansare. Are 6 GB de memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare și un ecran imens de 6,7 inci. Telefonul mai are și-o baterie de 4.500 mAh, să nu conteze cât de departe ești de-o priză. Prinzi telefonul la mega reducere aici.

De la Huawei nu poate fi ignorat P Smart Z cu 64 GB spațiu de stocare și 4 GB de memorie RAM. Ecranul este de 6,6 inci, excelent, iar bateria e de 4.000 mAh. Cel mai bun preț este aici.

Dacă vrei un telefon premium, nu poți ignora Huawei Mate 20 Pro. A intrat la eMAG cu o mega reducere de 39%, cea mai bună din ultimul an. Telefonul e rezistent la apă și praf, are 128 GB spațiu de stocare, trei camere foto și 6 GB de memorie RAM. Deja a trecut și la cel mai nou Android. Prinzi prețul de zile mari aici.

Samsung Galaxy S10 a fost introdus în această primăvară. Are 128 GB spațiu de stocare, 8 GB de memorie RAM, trei camere foto și un ecran incredibil. Partea și mai bună e că prețul are mega reducere la eMAG. Îl găsești aici cu cel mai bun preț.

Ce laptopuri să cumperi acum la cel mai bun preț

Când vine vorba de astfel de produse, două mi-au sărit în ochi. Au reduceri mari, dar își și fac treaba foarte bine.

  • Reducere de 29% și e la eMAG aici: Laptop ASUS VivoBook S15 S530FN cu procesor Intel® Core™ i5-8265U pana la 3.90 GHz, Whiskey Lake, 15.6″, Full HD, 8GB, 1TB, NVIDIA GeForce MX150 2GB, Endless OS, Gun Metal
  • eMAG îl are cu reducere de 35%: Laptop ultraportabil Acer New Swift 3 SF314-55G-563T cu procesor Intel® Core™ i5-8265U pana la 3.90 GHz, Whiskey Lake, 14″, Full HD, IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA® GeForce® MX150 2GB, Linux, Sparkly Silver
  • BONUS: Laptop Apple MacBook Pro 13 cu procesor Intel® Dual Core™ i5 2.30GHz, 13.3″, Ecran Retina, 8GB, 128GB SSD, Intel® Iris Plus Graphics 640, macOS Sierra, INT KB, Space Grey – îl cumperi la super preț de aici.
Citește și: