eMAG bagă reduceri cu două mâini: Samsung, Huawei sunt pe listă

eMAG bagă reduceri cu două mâini: Samsung, Huawei sunt pe listă

La fiecare început de septembrie e nebunie mare cu școala. eMAG profită de asta, ca să prinzi tu produse la preț mai mic. Telefoanele ieftine de la Samsung, Huawei și nu numai au acum prețuri și mai mici. Promisiunea e că prinzi mii de produse cu aproape 50% reducere.

Deși la noi nu-i foarte popular conceptul Back to School, asta nu înseamnă că reducerile lipsesc. eMAG, de exemplu, promite oferte speciale și prețuri mici la laptopuri, computere, cărți și manuale școlare, dar si la haine și jucării. Telefoanele nu puteau lipsi de pe listă.

Ofertele eMAG la telefoane ieftine înainte de școală

Vrei să premiezi copilul pentru parcursul bun la școală? Încearcă cu un OnePlus 6T. Are 128 GB spațiu de stocare, 8 GB memorie RAM și încă merge formidabil. Acum primește și cel mai nou Android, astfel că sigur se va bucura de un așa cadou. Telefonul e la preț foarte mic aici.

De la Huawei poți alege un P20 Pro cu 128 GB spațiu de stocare și 6 GB memorie RAM. eMAG are acest model la cel mai mic preț din ultima vreme. Telefonul a fost anunțat în primăvara lui 2018, dar încă se ține bine. Verifică ce poate aici și poate îl cumperi.

Samsung nu lipsește de pe listă cu un Galaxy A70. Acest model face parte dintr-o serie nouă de produse. Are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM și un Android foarte bine pus la punct. Duce orice aplicație nouă, face poze foarte bune și are un ecran impresionant de bun pentru prețul acesta. Unde mai pui că a intrat la mega reducere acum.

Tot de la Huawei vine un model pentur care eMAG a băgat reducere considerabilă. E vorba de P Smart Z cu o cameră de tip periscop. Astfel, ecranul e din margine în margine, fără să mai decupeze din el. Mai mult, telefonul are 64 GB spațiu de stocare, așa că nu-i o problemă cu pozele și aplicațiile. E la reducere aici.

Citește și: