eMAG are aceste 5 telefoane Samsung la preț redus. Ce poți cumpăra?

eMAG are aceste 5 telefoane Samsung la preț redus. Ce poți cumpăra?

Samsung încă e lider de piață în România și, spre deosebire de concurența Huawei, nu are probleme cu aplicațiile Google. Iar eMAG are niște telefoane cu preț redus acum.

Când alegi un telefon nou, chiar dacă a fost lansat în urmă cu un an, trebuie să te gândești dacă servește nevoilor tale. Așa că de la eMAG am ales modele mai ieftine și mai scumpe care nu au cum să te dezamăgească. Și asta înainte de Black Friday

Telefoane pe care să le iei mai ieftin de la eMAG

Samsung Galaxy A70 a fost una dintre surprizele plăcute ale anului. Iar eMAG îl are în ofertă la resigilate. Are 6 GB memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare și camere foto foarte bune. Telefonul cu preț mai mic e disponibil aici.

eMAG încă listează în magazin și Samsung Galaxy Note 9. Telefonul a fost lansat în 2018, are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM și două camere foto. Unde mai pui că beneficiezi și de un stylus, ceva ce alte telefoane nu-ți oferă. Dacă îl cumperi de la resigilate, îl prinzi cu preț mai bun.

Când vine vorba de noua serie Galaxy A de la Samsung, trebuie să știi că își face treaba admirabil. Ai telefoane la orice nivel de preț și vestea mai bună e că funcționează foarte bine. De exemplu, Samsung Galaxy A30 la eMAG are 64 GB spațiu de stocare, un ecran bun și generos, dar și cameră foto decentă. Îl găsești aici cu preț foarte mic.

Un Samsung care n-are cum să pice prost este Galaxy S10e. Și acum prețul a scăzut serios. Are 6 GB memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare și o cameră foto foarte bună. Prinzi telefonul cu preț bun aici.

Unul dintre cele mai ieftine și bune telefoane de la eMAG e un Samsung Galaxy A40. Are 64 GB spațiu de stocare, 4 GB memorie RAM și un ecran de 5,9 inci Full HD+. Acest model e acum la cel mai mic preț din ultima vreme.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: