eMAG deschide cel mai mare Apple Shop și promite iPhone ieftin

eMAG deschide cel mai mare Apple Shop și promite iPhone ieftin

Primul Apple Shop deschis de eMAG a fost în showroomul din Crângași. Acum se duce în Băneasa și promite iPhone la super preț. Lista a fost dezvăluită, dar și ziua în care poți profita de prețurile mici.

eMAG a anunțat că cel de-al patrulea Apple Shop, dar și cel mai mare de până acum, va fi deschis pe 7 septembrie. Are o suprafață de 80 de metri pătrați. Acolo vor fi expuse doar produse Apple, de la iPhone la iPod Touch și MacBook. Sunt peste 60 de produse disponibile.

Cu ce prețuri mici deschide eMAG cel mai nou Apple Shop

Conform eMAG, acest Apple Shop din Băneasa va include și un stand mobility la etaj. Acesta reprezintă o extensie a spațiului de la parter și completează experiența din showroom. În noul spațiu, clienții pot beneficia de servicii precum service și instalare, garanție extinsă și creditare pe care eMAG le oferă.

În caz că te întrebi când poți să prinzi la preț mic acele produse de mai sus, ei bine, ai următoarele detalii: inaugurarea noului Apple Shop e pe 7 septembrie de la ora 10. Produsele enumerate mai sus sunt cele mai populare, cele care au și reduceri mai mari. Dar poți prinde accesorii pentru produsele Apple pe care deja le ai. Din păcate, iPhone 11 încă nu va fi în acest Apple Shop, dat fiind că e prezentat abia pe 10 septembrie. Dar poate e mai bine, că prețul e mare și reducere nu dă nimeni în primele luni.