eMAG a dat drumul valului 2 de reduceri: Black Friday continuă în forță

eMAG a dat drumul valului 2 de reduceri: Black Friday continuă în forță

Black Friday la eMAG a debutat la 7:25 dimineața, dar acum a intrat în runda a doua. Magazinul promite că reducerile sunt la fel de bune. Am căutat câteva produse pe care le-ai putea adăuga în coș și să iei ceva frumos.

eMAG duce Black Friday mai departe. Cum campania ține doar o zi, magazinul vrea să dea cât mai mult din cele 3,5 milioane de produse pregătite. De data asta, a activat valul 2 de reduceri și sunt numeroase produse electronice pe care să le cumperi. Poți arunca o privire, de exemplu, pe lista de televizoare de aici.

Televizoare și laptopuri tari în valul 2 de reduceri Black Friday la eMAG

Panasonic are un super televizor de Black Friday. Are reducere bună, a fost lansat în primăvară, are o diagonală de 146 cm, rezoluție 4K și e smart. Îl prinzi cu reducere aici.

Nici Philips nu se lasă mai prejos. Are un model cu Android TV la 108 cm. Marele avantaj, față de tot ce oferă concurența, e că are Ambilight. Astfel, vizionarea conținutului e mai imersivă. Îl iei cu ceva reducere de aici.

Televizoarele Samsung sunt nelipsite din oferta eMAG. Acum, de Black Friday, e ofertă la un TV cu 108 cm diagonală, rezoluție 4K și sistem de operare Tizen. Uite reducerea aici, ca să fie mai ușor.

Am găsit și un laptop bun de gaming în oferta eMAG de Black Friday. E vorba de un Acer Nitro 5 cu procesor Intel Core i7, ecran de 15,6 inci Full HD, 8 GB memorie RAM și 512 GB spațiu de stocare pe SSD. Cel mai bun preț e aici.

Are și MSI un laptop de gaming. E un model cu Intel Core i9, ecran de 15,6 inci Full HD, 16 GB memorie RAM, 512 GB spațiu de stocare și o placă video Nvidia dedicată. Iar acum e la mega reducere.

Trei telefoane pe care nu poți să le ratezi

iPhone Xs a ajuns la pret mai mic. E doar cât ține Black Friday, dar măcar e mai ieftin. E vorba de modelul cu 64 GB spațiu de stocare, ecran de 5,8 inci și două camere foto. Îl prinzi cu preț beton aici.

Samsung are la eMAG de Black Friday un telefon de sub 1.000 de lei și nu-i deloc rău. E modelul Galaxy A30S cu 64 GB spațiu de stocare. Îl vezi aici cu prețul bun.

Vrei ceva mega ieftin de Black Friday? Atunci, să știi că eMAG are Huawei Y6 Smart 2019 la un preț foarte mic. Are 32 GB spațiu de stocare și-o crestătură în partea de sus pentru camera de selfie. Telefonul e disponibil aici.

emag black friday valul 2

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI