16 dec. 2019 | 10:52

Digi schimbă felul în care primești factura: de ce îți trebuie WhatsApp acum

ACTUALITATE
Digi schimbă felul în care primești factura: de ce îți trebuie WhatsApp acum

Grupul Digi | RCS-RDS încearcă să-și digitalizeze clienții și acum face cel mai serios pas în această direcție. După ce ți-a oferit ocazia să primești factura pe mail, acum ai putea-o trimi fix ca un SMS. Dar nu-i SMS și-o vezi în format PDF.

Digi a anunțat că poți primi factura direct pe WhatsApp și tot ce trebuie să faci e să vrei. Și să ai WhatsApp, evident. Dacă ai cont de WhatsApp cu numărul de telefon pe care l-ai dat către Digi pentru informări, poți primi factura acolo.

Ca să faci asta, adaugă în lista de contacte numărul 0316300505. În momentul emiterii facturii, vei primi în contul de WhatsApp un mesaj de informare. Pentru a putea vizualiza PDF factura Digi, va trebui să introduci textul „FACTURA”. Astfel, înştiinţarea prin WhatsApp a fost activată.

În ceea ce privește activarea, vei primi un mesaj în care ești întrebat dacă vrei activarea. Dacă răspunzi cu „da”, ai scăpat de griji. Primești factura direct pe WhatsApp. Și, evident, le poți găsi acolo pe cele precedente, pe măsură ce le primești.

Ce telefoane poți lua acum de la Digi

Dacă vrei să treci la Digi, compania are o ofertă bună la portare. Odată ce faci asta, poți alege unul dintre telefoane disponibile pe site. Ai, de exemplu, Nokia 4.2 cu rată lunară de 54 de lei pe lună. Ai Motorola E6 Plus cu rată de 41 lei pe lună. Apoi, un Samsung A20e cu 62 de lei rată sau un Huawei P Smart cu 62 lei rată lunară.

Oferta este valabilă în perioada 9 – 31 decembrie 2019 cu posibilitatea de prelungire pentru clienţii care se portează din altă reţea de la un abonament la un abonament Digi Mobil și care minimum un serviciu fix Digi (internet sau TV). E însă disponibilă în magazinele operatorului și online pe site-ul Digi | RCS-RDS.

Cât despre abonament, cel pe care îl poți lua de la Digi | RCS-RDS este unul de cinci euro pe lună, denumit Optim Nelimitat. Ai nelimitat convorbiri naționale pe fix și mobil, nelimitat convorbiri internaționale pe fix în anumite țări – dar UE este inclusă – și internet nelimitat în rețeaua 4G, dar cu viteză limitată.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele