Digi | RCS-RDS dă telefoane Huawei, Samsung și Nokia la prețuri de nimic. Ce trebuie să faci ca să le prinzi

Digi | RCS-RDS dă telefoane Huawei, Samsung și Nokia la prețuri de nimic. Ce trebuie să faci ca să le prinzi

Digi | RCS-RDS te-a obișnuit cu oferte bune la telefoane și la serviciile sale de abonament. Acum, vine din nou cu oferte speciale la modele de la producători precum Samsung, Huawei și Nokia.

Digi are câteva campanii de promoții pe parcursul anului și nu se dezice nici acum, în perioada sărbătorilor. După nebunia de Black Friday, a decis să mai vină cu câteva reduceri mari la modelele Samsung, Nokia și Huawei.

Multe modele sunt la prețul de 0 lei și, dacă te grăbești, ai putea profita de aceste reduceri impresionante. Dar operatorul propune și telefoane la prețuri extrem de mici, cu rate avantajoase. Ți-am pregătit o listă să vezi despre ce e vorba.

Ca să nu crezi că doar la eMAG găsești reduceri.

Digi | RCS-RDS, ofertă la telefoanele Samsung, Huawei și Nokia

E o perioadă în care toți comercianții se bat în promoții și poți prinde telefoane Samsung și Huawei la prețuri extrem de mici. Reducerile alea bune continuă toată luna și încep deja promoțiile specifice perioadei de sărbători. Indiferent dacă-ți dorești un model vârf de gamă sau doar un telefon care să-și facă treaba extrem de decent, ai de unde alege.

Iar la Digi, lista e lungă.

Pe partea de internet, Digi | RCS-RDS vine în campania de Black Friday cu mai multe tipuri de abonamentew: Fiberlink 300, 500 și 1000. Prețurile variază între 15 și 20 de lei. Asta doar dacă te abonezi în această perioadă.

La abonamentele mobile, plătești un euro pe Digi Mobil Optim 2, 1,5 euro pe Optim 3 și 2,5 euro pe Optim Nelimitat. Ofertele tari vin însă pe partea de telefoane. Ai mai multe modele Nokia, Motorola și Samsung la 0 lei. Practic, primești telefonul gratis și apoi urmează doar să-ți plătești abonamentul lunar.

 

Cât despre telefoane, lista e lungă. Ai, spre exemplu, modelul Samsung A10 albastru, pe care-l poți lua la 0 lei și pentru care rata lunară a abonamentului e de doar 54 de lei. În plus, primeşti convorbiri nelimitate şi net mobil nelimitat în reţeaua 4G, cu abonamentele Digi Mobil Optim Nelimitat care încep de la 3 euro/lună, cu TVA. Ratele sunt, de asemenea, fără dobândă la portare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: