Digi îți dă telefoane mai ieftine ca niciodată: iei și Samsung la preț de țigări

Digi îți dă telefoane mai ieftine ca niciodată: iei și Samsung la preț de țigări

Digi are o ofertă care se termină curând. Ar trebui să profiți de ea ca să-ți iei telefoane bune la preț mic. Chiar și Samsung are câteva modele disponibile acum. Cum faci să pui mâna pe ele?

Grupul Digi | RCS-RDS va încheia la finalul acestei luni o campanie specială prin care poți obține telefoane bune și foarte bune la preț mic. Astfel, aceste telefoane ieftine sunt cumpărate prin operator și plătite în rate. Unele necesită avans, altele nu.

Telefoane ieftine cumpărate de la Digi – Samsung, Huawei și iPhone, pe listă

Digi a avut un succes neașteptat cu portarea, iar campania denumită „Oferta primăverii” fix pe așa ceva se bazează. Vii cu numărul în rețeaua operatorului și ai telefoane în rate, fără dobândă, și cu avans mai mic sau mai mare. Contează foarte mult ce model vrei să cumperi.

Ca finanțare, după avans, sunt două variante prin două bănci cu prezență locală: ING Acum și UniCredit Consumer Financing. Sunt 24 de rate egale, comisioane zero și se acordă pe loc în magazinele operatorului. Abonamentul Digi, dacă iei unul singur, costă doar cinci euro pe lună. Oferta e valabilă doar până pe 31 mai, deci un pic mai mult de 24 de ore. Ai toate detaliile pe site.

Ca telefoane, poți cumpăra, de exemplu, Samsung Galaxy S10 Plus de 128 GB și avans de 815 lei. Pe lună ai da 166 de lei, adică mai puțin decât ai cheltui pe țigări. Tot de la Samsung poți lua și un Galaxy A50, care vine cu avans zero și 75 de lei pe lună.

Există și iPhone: Xs de 64 GB costa 165 de lei pe lună, iar avansul este de 1.939 de lei. Acesta e și cel mai scump model din actuala ofertă Digi.

Ca să cumperi orice telefon de la operator, prin acest sistem de rate, trebuie să ai cetăţenie română şi domiciliu in România, minimum 18 ani si maximum 61 de ani (pentru femei) sau 63 de ani (pentru bărbaţi) și venituri de minimum 1.000 lei, din salarii sau pensii.

Oferta poate fi accesată în magazinele Digi.

Citește și: