28 mai 2019 | 12:28

Digi îți dă aceste telefoane Huawei la zero lei. Cum faci să le iei?

Ghidul cumpărătorului
Digi îți dă aceste telefoane Huawei la zero lei. Cum faci să le iei?

Grupul Digi | RCS-RDS are uneori unele dintre cele mai bune oferte. Așa e cazul și acum cu telefoanele Huawei. Mecanismul e simplu și te alegi cu telefon nou.

Telefoanele pe care le iei de la Digi cu zero lei – toate Huawei

Grupul Digi | RCS-RDS are o ofertă bună de data aceasta la telefoane care te ajută să-ți faci treaba și mai au și preț mic. Operatorul promite, de asemenea, convorbiri nelimitate în rețelele naționale, fixe sau mobile, dar și internet nelimitat în 4G. Aceste opțiuni sunt incluse în abonament, adică Digi Optim Nelimitat.

Sunt trei telefoane Huawei pe care le iei cu zero lei avans, iar restul de bani îl achiți printr-o rată. Sunt două variante de creditare, prin două bănci cu prezență locală: ING Acum și UniCredit Consumer Financing.

Sunt 24 de rate egale, comisioane zero și se acordă pe loc în magazinele operatorului. Digi a numit această campanie „Oferta Primăverii” și abonamentul costă doar cinci euro pe lună. Ai grijă însă că e valabilă pentru orice telefon, chiar și cele Huawei, doar până pe 31 mai. Ai toate detaliile pe site.

Telefoanele Huawei pe care le poți cumpăra de la Digi cu zero lei avans sunt următoarele:

  • P Smart (2019) cu conexiune 4G și o rată lunară de 41,5 lei
  • P20 Lite cu suport pentru VoLTE și VoWiFi și rată lunară de 50 de lei
  • Mate 20 Lite, introdus pe piață spre finalul lui 2018, costă 62,5 lei pe lună

Mai sunt și telefoane Huawei puternice la Digi, dar acelea necesită plata unui avans. Astfel, ai Huawei P30 și P30 Pro, dar și Mate 20 Pro. Avansul e de la 347 la 423 de lei. Iar rata diferă la fiecare telefon în parte, dar măcar știi că te alegi cu un model bun, în special la P30 Pro, care are una dintre cele mai performante camere de pe piață. Oferta e valabilă în magazinele operatorului.