30 apr. 2019 | 12:21

Digi golește magazinul: ultima zi în care prinzi telefoane chiar și la zero lei

Ghidul cumpărătorului
Digi golește magazinul: ultima zi în care prinzi telefoane chiar și la zero lei

Grupul Digi | RCS-RDS are cea mai bună veste la final de lună. Dă telefoane la prețuri excelente, trebuie doar să „întinzi” mâna și să le iei.

Grupul Digi | RCS-RDS a avut o super ofertă de Paște. Chiar dacă a trecut sărbătoarea, operatorul continuă. Mai are câteva ore cu prețuri bune și telefoane de senzație. Totodată, ai parte și de un abonament foarte bun, cu net nelimitat și convorbiri nelimitate. Vestea cea mai bună e că prinzi telefoane la zero lei.

Cum iei telefoane cu zero lei de la Digi | RCS-RDS

Ce propune grupul Digi | RCS-RDS acum e cea mai tare ofertă. Astfel, ai convorbiri nelimitate în rețelele naționale, fixe sau mobile, dar și internet nelimitat în 4G. Ca să prinzi aceste oferte, trebuie să alegi abonamentul Digi Optim Nelimitat. Oferta de acum de la Digi | RCS-RDS e valabilă doar azi. Trebuie să ajungi într-un magazin ca să profiți de ea, dar n-ar trebui să fie atât de greu.

E important să reții că telefonul îl plătești în rate. Sunt două variante de creditare: ING Acum și UniCredit Consumer Financing. Sunt 24 de rate egale, comisioane zero și se acordă pe loc în magazinele operatorului.

Cel mai ieftin telefon din oferta Digi de acum e un Maxcom MM721 cu avans zero și nouă lei pe lună. Dacă vrei un model mai clasic, mai nostalgie, e vorba de un Nokia 3310 3G cu avans zero și 10 lei pe lună. Cu siguranță o să atragi atenția cu el.

Un telefon ceva mai bun de la Digi | RCS-RDS e un Samsung Galaxy A40 cu zero lei avans și 54 de lei pe lună. Astfel, plătești la factură costul telefonului, dar ai un model mai bun și mai nou. Totodată, te poți orienta spre un Huawei Mate 20 Lite cu avans zero și 62,5 lei pe lună.

Oferta e valabilă în magazinele operatorului. Ai însă mai multe detalii pe site despre condiții și ce modele sunt disponibil. Aici am inclus doar câteva recomandări.