De ce are eMAG site-ul plin de reduceri la telefoane și nu numai

De ce are eMAG site-ul plin de reduceri la telefoane și nu numai
Răzvan Băltărețu
Răzvan Băltărețu
10:02 11.12.2019

Pentru clienți, eMAG are o surpriză în aceste zile. Pe site are mii de produse cu preț redus și nu doar din categoria electronicelor. Da, poți profita de moment să iei un televizor nou, de exemplu.

Cu aproape două săptămâni înainte de Crăciun, eMAG are o campanie cu reduceri denumită eMAGIA Sărbătorilor. Poți găsi, în prezent, numeroase produse la preț redus din aproape toate categoriile pe care magazinul le are în mod obișnuit. Am ales câteva dintre acestea, ca să găsești mai ușor ceva bun.

Ofertele eMAG de care să profiți acum

De la Huawei, de exemplu, poți cumpăra un Y6 2019 cu 32 GB spațiu de stocare la sub 600 de lei. Dar poate te interesează produsul premium al anului. Aici e vorba de Huawei P30 Pro, cu 256 GB spațiu de stocare și 8 GB memorie RAM, la care eMAG are reducere bună acum.

Dintre laptopurile ASUS se remarcă un model Strix cu procesor Intel Core i7, ecran de 15,6 inci Full HD, 8 GB memorie RAM și 512 GB spațiu de stocare pe SSD. eMAG are în ofertă modelul cu placă video dedicată și reducere.

În ofertă există și un iPhone Xs de 64 GB. Are o reducere considerabilă acum. Telefonul beneficiază de două camere foto, un ecran de 5,8 inci și are deja iOS 13. eMAG îl are în nuanța space grey. Îl poți cumpăra de aici cu preț bun.

Când vine vorba de telefoane bune cu preț mic, eMAG are un Galaxy S10e lansat la începutul anului. Are ecran de 5,8 inci, dar are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM și va primi în curând actualizare la Android 10. E băgat cu reducere specială.

Un alt telefon cu Android care se remarcă în oferta eMAG e Huawei P30 Pro. E telefonul cu cel mai bun zoom optic, are 128 GB spațiu de stocare și 6 GB memorie RAM. Prețul e cel mai bun acum.

Nu în ultimul rând, un alt laptop. E vorba de Acer Nitro 7. La eMAG e acum disponibil cu preț ceva mai mic. E un model cu ecran de 15,6 inci Full HD, procesor Intel Core i7, 8 GB memorie RAM și 1 TB de stocare. Placa video dedicată este o Nvidia GeForce GTX 1650. Prinzi reducerea de zile mari chiar aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI