Cum descarci un video de pe YouTube pe iPhone

10:08 26.01.2019

Sunt multe motive pentru care ți-ai dori să înveți cum descarci un clip de pe YouTube pe iPhone, iar soluția nu este una foarte complicată. Implică însă să instalezi o aplicație gratuită din App Store.

Aproape inevitabil, în ziua de azi, suntem cu toții utilizatori de YouTube pe mobil. Varietatea de conținut de pe platforma celor de la Google este atât de mare, încât este imposibil să nu găsești ceva care să te încânte. Dacă vrei însă să te uiți la un clip fără să ai acces la internet sau să-l asculți cu ecranul închis la telefon, situația se complică. Deși există un abonament la YouTube pe care îl poți achita în acest sens, nu este disponibil în toate țările de pe mapamond.

Trecând însă peste detaliile de fond, dacă vrei să știi cum descarci un clip de pe YouTube pe iPhone, cea mai bună soluție actuală implică utilizarea aplicației Video Saver Pro 360 for WiFi. Având în vedere numele, aplicația facilitează descărcarea de clipuri și de pe alte platforme, dar o vom folosi doar pentru YouTube de această dată.

La prima pornire a Video Saver, vei fi întrebat dacă vrei să acorzi anumite permisiuni programului. Acordă încredere și, eventual, blochează notificările. Intră în Download Browser fie din ecranul pincipal al aplicației, fie printr-un tap în colțul din stânga sus pe nota icoana sub formă de notă muzicală. În noua fereastră de navigare pe internet, în partea de jos a ecranului, șterge adresa curentă și tastează youtube.com. Confirmă alegerea cu Enter.

Odată ajuns pe YouTube, caută-ți piesa pe care o dorești descărcată de pe internet și salvată în Camera Roll. Fă un tap pe dintre rezultate și inițiază descărcare printr-un tap pe butonul mare de Download care va apărea fără niciun fel de intervenție din partea ta. După ce s-a descărcat în librăria programului, fă un tap pe clipul dorit și un al doilea tap în colțul din dreapta jos pe butonul de partajare (pătratul cu o săgeată în sus). Alege Save to Camera Roll. Permite programului să scrie în librăria foto și așteaptă câteva momente.

loading...