Cu așa oferte la eMAG, nici nu mai ții cont că urmează Black Friday

Cu așa oferte la eMAG, nici nu mai ții cont că urmează Black Friday

eMAG s-a lăudat cu o mulțime de surprize de Black Friday. Cum ar fi să iei două cafele Starbucks la preț de una? Dar un Ferrari pentru care nu ai bani? Din fericire, sunt și produse pe care ți le permiți sau care au rost.

Am ales din listele eMAG câteva produse pe care le poți lua fie acum, fie de Black Friday, dar prețurile nu vor fluctua prea mult. Desigur, dacă vrei ceva destinații exotice sau bilete la diverse evenimente din țară și afară, va trebui să aștepți Black Friday pe 15 noiembrie.

Oferte eMAG de care să profiți înainte de Black Friday

Prima recomandare de telefon este OnePlus 7T. A fost anunțat de curând și e un telefon cu preț excelent pentru ce hardware are. Ai un ecran de 6,55 inci Full HD+ AMOLED cu rată de refresh 90 Hz, 8 GB memorie RAM și 128 GB stocare. Are trei camere principale și-o baterie de 3.800 mAh. De Black Friday e posibil să aibă același preț.

Dacă vrei un laptop nou, Acer are un laptop Nitro 7 la eMAG acum disponibil cu preț ceva mai mic. E un model cu ecran de 15,6 inci Full HD, procesor Intel Core i7, 8 GB memorie RAM și 1 TB de stocare. Placa video dedicată este o Nvidia GeForce GTX 1650. Prinzi reducerea aici.

Samsung Galaxy Note 10 Plus e așa cum te-ai aștepta de la un telefon al acestei serii. A fost lansat pe final de vară și e cel mai bun dintre tot ce oferă compania. Ce are eMAG e o versiune cu 256 GB spațiu de stocare, 12 GB memorie RAM, trei camere foto și stylus. Prinzi telefonul la preț bun aici.

Dacă vrei ceva de la Apple, iPhone Xr e acum la un preț bun. Are 64 GB spațiu de stocare, are ecran de 6,1 inci și-o cameră foto foarte bună. Îl cumperi de aici cu preț redus.

Panasonic are la eMAG un televizor smart cu diagonală de 139 cm și rezoluție 4K. Merg Netflix și YouTube, calitatea panoului e foarte bună și ai acces la tot felul de aplicații care să-ți pună televizorul pe steroizi. Îl găsești online cu preț mai mic.

De la ASUS nu poți ignora seria de laptopuri ROG. Ai acum un model cu Intel Core i7, versiune de performanță ridicată, ecran de 15,6 inci Full HD, 1 TB spațiu de stocare și placă video dedicată. Prețul a ajuns unde trebuie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: