Chilipir de la eMAG fix de Halloween: reduceri de care poți profita azi

Chilipir de la eMAG fix de Halloween: reduceri de care poți profita azi

Campania eMAG de Halloween a ajuns în ultima zi. Astfel, mai ai câteva ore să vezi dacă îți place ceva anume. Am făcut lista de mai jos ca să alegi mai ușor un laptop, un televizor sau un telefon. Altfel, rămâne cum s-a stabilit: Black Friday pe 15 noiembrie.

Campania de Halloween a eMAG e un fel de pregătire pentru Black Friday. A venit în același timp cu o campanie similară de la Altex. În funcție de cât ai vrea să cheltui pe electronice pe final de an, s-ar putea să găsești ce cauți. Cert e că cel mai bine e să compari prețurile în mai multe locuri. La produsele de mai jos, reducerile sunt decente.

Electronice pe care să le iei cu preț redus la eMAG

ASUS ROG Strix cu Intel Core i5 e un laptop de gaming, dar asta înseamnă că e performant pentru orice ai avea nevoie. Are ecran de 15,6 inci Full HD, 8 GB memorie RAM și 512 GB stocare pe SSD. Are placă video dedicată și un preț bun. Îl poți cumpăra la preț mai mic înainte de Black Friday.

Huawei P30 Lite a fost lansat în primăvară. eMAG îl are în ofertă cu 128 GB spațiu de stocare și un preț bun. Îl găsești aici, dacă vrei să faci un cadou sau vrei telefon secundar.

Ca televizoare, Samsung are la eMAG un model QLED de 123 cm, smart, cu rezoluție 4K. Iar dacă e smart, înseamnă că ai acces la toate aplicațiile pe care le-ai vrea pe televizor. E cu preț redus aici.

Unul dintre cele mai bune telefoane de anul acesta este însă Samsung Galaxy S10. A fost lansat în primăvară și vestea bună e că prețul a scăzut chiar și la eMAG. E disponibil cu 8 GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare. Din fericire, acum pe final de an intră lejer la reducere.

Dacă vrei altă variantă de laptop, există un Lenovo Legion cu Intel Core i5, ecran de 15,6 inci Full HD, 8 GB memorie RAM și 512 GB stocare pe SSD. Unde mai pui că are placă video dedicată, dar și preț mai bun la eMAG. Îl poți lua de aici cu reducere.

Tot un televizor smart rezonabil e modelul de la Panasonic lansat anul acesta. Are rezoluție 4K, are o calibrare excelentă a culorilor și designul e reușit. Prețul mai mic, pentru modelul de 146 cm, e aici.

eMAG are și Samsung Galaxy A80. E telefonul care-și dă camerele principale peste cap, ca să ai cameră foarte bună pentru selfie. Unde mai pui că are 128 GB spațiu de stocare și 8 GB memorie RAM. E o alegere bună oricând.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: