Cea mai căutată Dacia se potrivește la fix cu acest telefon pentru „pensionari”

Cea mai căutată Dacia se potrivește la fix cu acest telefon pentru „pensionari”

Te-ai gândit vreodată ce telefon i se potrivește mașinii tale? Poate iPhone cu Aston Martin, poate OnePlus cu Lamborghini. Dar ce folosești când ai o Dacia? Folosești ce vrei, dar câteva modele se remarcă dintre toate. Așa că uite câteva comparații între telefoane și mașini.

Dacia Sandero e foarte populară în Europa. N-o spunem noi, o spun cifrele de vânzări. Acest model, împreună cu Duster, a reușit să ducă marca Dacia și în piețe în care nu însemna nimic.

De cealaltă parte, în tehnologia de larg consum, cele mai interesante și mai căutate sunt telefoanele. De la iPhone și Samsung până la cele mai ieftine modele Nokia. Iar o comparație între Dacia și ce telefon ar fi potrivit e mereu posibilă. Publicația Car Throttle a compus o listă cu nouă modele și nouă telefoane. Iar Dacia Sandero e acolo.

Ce telefon merge bine cu Dacia Sandero?

Dacia Sandero telefon Nokia

Telefonul care ar merge la fix cu Dacia Sandero, conform publicației citate, este Nokia 106. E un telefon simplu, fără pretenții, la o adică rezistent și la căzături, ieftin, dar își face treaba. Dacă treaba e să dai SMS și să suni.

Deloc surprinzător, dar Tesla Model S a fost asociată cu un iPhone, în timp ce Volvo 200 a meritat o comparație cu Nokia 3310. Dacia e departe de rezistența mașinii suedeze și e departe de clasa pe care o are Tesla. Deocamdată, producătorul încă n-are o mașină electrică.

De cealaltă parte, BMW i3, o mașină electrică destul de ieftină pentru BMW, a fost cuplată cu un Samsung flagship, în timp ce BMW 750, o mașină clasică, a primit drept companion un telefon BlackBerry clasic.

Nu lipsește de pe listă un Audi TT cuplat cu un Motorola Razr. La vremea sa, Razr a fost unul dintre cele mai ciudate și mai captivante telefoane. Cam cum a fost TT, deloc ușor de băgat într-o anumită clasă.

Altfel, ce crezi că ar merge cu Dacia Duster? Poate un alt telefon Nokia sau poate un model CAT?

Sursa: CarThrottle