Cât costă Huawei P30 la eMAG: oferta excelentă de care să profiți acum

Cât costă Huawei P30 la eMAG: oferta excelentă de care să profiți acum

Huawei P30 și Huawei P30 Pro sunt disponibile în România la operatori și la eMAG. Partea și mai bună e că poți profita de-o ofertă excelentă.

Huawei P30 și Huawei P30 Pro sunt oficial în România din 26 martie. Deocamdată sunt la precomandă, până pe 2 aprilie. Partea și mai bună, dincolo de prețul excelent, e că primești un cadou dacă plasezi acum o precomandă.

Cât costă Huawei P30 la eMAG și ce primești la ofertă

Huawei P30 are 6 GB de memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare. E disponibil în trei nuanțe de culoare și are un ecran de 6,1 inci Full HD+ OLED excelent. Rulează Android 9 Pie cu interfața EMUI 9.1, iar procesorul este un Kirin 980 de ultimă generație de la Huawei.

Telefonul are și trei camere foto: 40 de megapixeli, 16 MP și 8 MP. Bateria e de 3.650 mAh și telefonul rezistă la apă și praf, dar nu la fel de bine ca P30 Pro.

P30 Pro e versiunea premium și în România e disponibil acum în două versiuni. eMAG le are pe ambele, cu prețuri diferite, evident. Per total, telefonul are un ecran de 6,5 inci Full HD+ OLED, rezistă la apă și praf, are procesorul Kirin 980 și o baterie de 4.200 mAh. Se încarcă foarte repede atât pe fir, cât și wireless.

Ansamblul foto e cel mai tare: are o cameră de 40 MP, de 16 MP și 8 MP. Fiecare dintre ele îndeplinește alt rol. Totodată, telefonul poate livra și un zoom 10x hibrid, dar și unul digital 50x. Dacă ești interesat de selfie-uri, ai o cameră de 32 MP.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: