15 nov. 2019 | 05:17

Când începe Black Friday la eMAG? Toate ofertele, dezvăluite peste noapte

ACTUALITATE
Când începe Black Friday la eMAG? Toate ofertele, dezvăluite peste noapte

eMAG ține secretă ora pentru Black Friday, dar poate fi intuită. Până când magazinul va deschide, oficial, campania de Black Friday, a publicat catalogul întreg cu toate reducerile.

ACTUALIZARE Așa cum estimam, eMAG a dat drumul campaniei de Black Friday la prima oră a dimineții. Black Friday la eMAG a început la ora: 7:25

Când vine vorba de Black Friday, scenariul la eMAG e destul de simplu: începe dimineața, fără să divulge ora. Dar aceasta poate fi intuită pe baza anilor precedenți, dar și pe baza profilului clienților. Ținta eMAG e să cumperi înainte să pleci la serviciu. Astfel, estimarea e că Black Friday la eMAG va începe între: 6:45 și 7:15.

Orarul a fost respectat în ceilalți ani și e foarte posibil să fie și acum.

De-a liungul zilei de 14 noiembrie, eMAG a dezvăluit diverse oferte, de la televizorul de 300 de lei la drujba de 180 de lei. Peste noapte, a transmis un catalog complet cu cele mai bune reduceri. Sigur, pe site, de Black Friday, vor fi o mulțime de alte oferte.

Ținte cont că listele de mai jos vor fi active când începe Black Friday. Stai pe site ca să afli în timp real.

5 oferte trăznet de Black Friday la eMAG

O surpriză frumoasă va fi cu un televizor Horizon. Are o diagonală de 109 cm, rezoluție Full HD și e inclus în ofertă. Va avea un preț de 500 lei.

eMAG aduce de Black Friday, în ofertă, un LEGO Bugatti Chiron cu 3.599 de piese. Te apuci să faci așa ceva și, probabil, termini până anul viitor. Acest produs va avea un preț de 1.000 de lei. Adaugă-l în coș de acum, dacă te încântă ideea.

De la LG va fi un televizor OLED smart cu diagonală de 139 centimetri și rezoluție 4K. Practic, e tot ce-ți trebuie ca să bagi Netflix toată seara sau să vezi televiziunile românești cât mai bine. O să fie la preț redus.

O combină frigorifică Arctic va fi cu reducere de 39%. Astfel, e vorba de un model de 262 litri, clasa energetică A+ și o înălțime de 170,5 cm. Prețul va fi de 600 de lei.

Poate vrei un laptop la un preț pe care nu-l prinzi în restul anului. Modelul Dell Inspiron 3582 cu procesor Intel Pentium N5000, ecran de 15,6 inci, 4GB memorie RAM, 1 TB stocare și placă video integrată e ce cauți. Va avea un preț de 1.000 de lei.

Click pe imagine ca să vezi ofertele eMAG în timp real

Catalog-eMAG-Black-Friday-complet

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele