16 mart. 2019 | 08:36

Boeing 737 Max, într-o decolare care te lasă fără răsuflare

VIDEO VIDEO

Un video cu Boeing 737 Max într-o decolare extremă face valuri pe internet. Asta pe fondul problemelor pe care aeronava le are.

Boeing 737 MAX 8 este modelul de aeronavă interzis în Uniunea Europeană, cel puțin temporar, după prăbușirea din Etiopia. Agenția Europeană pentru Siguranța Aviației (EASA) a decis să suspende zborurile avioanelor Boeing 737-8 Max și 737-9 Max în spațiul Uniunii Europene. Statele Unite ale Americii au amânat decizia, dar până la urmă au ajuns în același punct.

În afara UE, autoritățile din Turcia au luat o decizie similară pentru Boeing 737 Max, cum au procedat și Etiopia, Singapore, Australia, Indonezia și Malaysia.

Experți în aviație au arătat că accidentele aviatice din octombrie, din Indonezia, și cel de acum, din Etiopia, s-ar fi produs după acelați scenariu. A fost implicat a fost același tip de avion, iar în ambele situații accidentul s-a produs la puțin timp după decolare. Piloții au transmis mesaje la sol că au probleme, totul urmat de prăbușire.

Vom vedea ce se întâmplă cu acest tip de avion. Până atunci, te poți bucura de acest test extrem de decolare pentru avion.