Black Friday la eMAG: televizoare bune sub 2.000 de lei pe care să le iei

Black Friday la eMAG: televizoare bune sub 2.000 de lei pe care să le iei

Dacă ai nevoie de un televizor nou, reducerile de Black Friday de pe eMAG ar putea fi oportunitatea perfectă prin care să-ți poți schimba vechiul model.

Un televizor nou e mereu bine-venit, iar un ecran cât mai mare, cu o calitate cât mai bună sunt ideale pentru sesiunile de filme și seriale de pe Netflix. Iar dacă nu vrei să-ți consumi toate economiile pe un televizor, am alcătuit o listă de televizoare sub prețul de 2.000 de lei pe care să le cumperi la reducere.

Televizoare sub 2.000 de lei pe eMAG de Black Friday

LG îți propune un televizor LED Smart, cu o diagonală de 139 cm, cu o rezoluție 4K Ultra HD și suport HDR. Compania spune că televizorul aafișează culorile la o precizie de aproape 100%, chiar și la un unghi de peste 60 de grade. Este disponibil la un preț bun pe eMAG.

Televizorul LED Smart Philips are o diagonală de 108 cm și rezoluție 4K Ultra HD. Pe lângă luminozitatea și culorile „care reflectă intențiile regizorului”, compania se mai laudă și cu un sunet cu claritate, detalii și profunzime. Îl găsești la oferta de Black Friday de pe eMAG.

LED Smart Android Philips este un televizor cu o diagonală de 108 cm, rezoluție 4K Ultra HD și suport HDR. Funcționează cu Android ca sistem de operare și are o capacitate de stocare de 16GB. Este disponibil aici, la un preț bun.

Samsung vine cu o propunere de televizor cu ecran QLED, cu o diagonală de 108 cm și rezoluție 4K Ultra HD. Procesorul Quantum 4K folosește propriul algoritm de upsaling pentru a afișa imagini mai clare. de asemenea, procesorul QLED convertește imaginile la rezoluție maximă. Îl găsești la un preț bun de Black Friday aici.

Tot Samsung vine și cu un televizor cu ecran curbat, cu diagonala de 138 cm. Are rezoluție 4K Ultra HD și suport HDR. Este disponibl la oferă pe eMAG.

black friday emag reduceri

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: