Black Friday la eMAG: reduceri la electrocasnice pentru români cu bani

Black Friday la eMAG: reduceri la electrocasnice pentru români cu bani

Black Friday înseamnă, într-adevăr, prețuri mici și promoții extrem de avantajoase. La eMAG ai cam din toate categoriile. Există însă și români de bani gata, pentru care reducerile se fac dintr-un preț exorbitant. Și pentru ei există destule variante.

eMAG pune la bătaie anul acesta milioane de produse la prețuri reduse. Poți da câteva zeci de lei pe un produs pe care nu-l găsești la prețul acesta în nicio altă perioadă din an, sau poți alege ceva premium pe care să plătești zeci sau chiar poate sute de mii de lei.

E bine de știut, însă, că toate ofertele vin la prețuri avantajoase. Indiferent ce ai alege sau ce ai căuta, e imposibil să nu găsești o reducere pe placul tău. Noi ți-am pregătit o listă cu electrocasnice pentru români de bani gata. Pentru că mai sunt și din aceștia printre noi.

Electrocasnice de Black Friday – de la eMAG pentru români de bani gata

Poate că, de Black Friday, te afli în căutarea unei mașini de spălat. E un produs care se regăsește în aproape toate casele românilor. Dar nu vrei orice mașină de spălat. O vrei, poate, pe cea mai bună de pe piață și ai suficienți bani să o și cumperi. Atunci, ai putea să te orientezi spre modelul Danube 45-50 Kg. E o mașină de spălat industrială, care se pretează afacerilor. Dar, dacă nu o vrei pentru afacerea ta, poate o vrei în garajul tău. O găsești AICI la preț redus.

Dacă ești iubitor de vinuri și vrei să păstrezi fiecare sortiment la temperatura potrivită, atunci ai nevoie de ce e mai bun de pe piață. Adică o vitrină frigorifică special gândită pentru sticlele de vin. Îți recomanda modelul Nevada Concept NW400Q-SD. Care vine și cu o componentă puternică de tehnologie. Ai oferta AICI.

Dacă de acest Black Friday îți cauți un frigider, dar nu vrei orice frigider, atunci există câteva variante. Spre exemplu, modelul Side by side, Clasa A+, No Frost, H 185.2, construit numai din inox. E mare și poți ține în el cam tot ce vrei. Îl găsești AICI la preț redus.

Citește și: