Black Friday la eMAG: reducere masivă la Samsung și anvelope de la 100 lei

Black Friday la eMAG: reducere masivă la Samsung și anvelope de la 100 lei

Mai sunt câteva ore în care poți adăuga produse în coș. Apoi, eMAG închide „taraba” și mai deschide în dimineața de Black Friday. Ca să-ți fie mai ușor, am obținut opt produse pe care le va avea sigur la super preț. Uite un exemplu: Samsung Galaxy Note 10 Plus la cel mai mic preț.

eMAG, de fiecare Black Friday, încearcă să creeze buzz închizând site-ul. Va pune online doar un clip video, apoi aștepți dimineața. Catalogul, în cea mai mare parte a lui, e deja dezvăluit. Mai jos sunt însă opt produse la care știm exact reducerile.

Black Friday la eMAG cu super preț la cel mai bun Samsung

Samsung Galaxy Note 10 Plus cu 256 GB spațiu de stocare și 12 GB memorie RAM intră în ofertă. Vestea și mai bună e că telefonul a ajuns la un preț foarte bun într-un timp scurt de la lansare. De data asta va fi 3.500 de lei, într-un număr limitat de bucăți.

De la LG va fi un smart TV OLED în oferta eMAG de Black Friday. E un model cu rezoluție 4K, sistem de operare webOS și 139 cm diagonală. Va avea un preț de 3.500 lei dimineața.

Va fi în ofertă și un aspirator fără sac Rowenta Compact Power cu putere de 750 wați și capacitate de 1,5 litri. Prețul va fi de 200 lei.

A zis cineva drujbă la reducere? Sigur. eMAG susține că va avea de Black Friday un motofierăstrău de 2,8 CP în doi timpi și cu o lungime a lamei de 45 cm. Prețul produsului va fi de 180 lei.

Anvelope de la 100 de lei și ceas Fossil la super preț

De la Fossil va fi un ceas cronograf cu curea de silicon. Prețul va fi de 230 de lei.

Pentru copii, în mașină, poți cumpăra un scaun auto Kinderkraft. E gândit pentru copii care cântăresc între nouă și 36 kilograme. Va avea un preț de 100 lei.

Black Friday la eMAG vine cu puțin timp înainte de decembrie, când e posibil să ningă. Oricum, anvelope de iarnă ți-ar trebui. Oferta de acum e la Tigar Winter 185/65R15 88T. Prețul va fi de 100 lei.

Un cadou pentru cei mici – sau poate cei mari, dar ar fi ciudat – poate fi un cub de activități Mappy 6 în 1. Prețul va fi de 50 lei.

Click pe imaginea de mai jos ca să vezi reducerile eMAG în dimineața de Black Friday

Catalog-eMAG-Black-Friday-oferte-reduceri-preturi

Citește și: