Black Friday la eMAG cu telefoane Huawei de la 500 de lei

Black Friday la eMAG cu telefoane Huawei de la 500 de lei

Black Friday la eMAG s-a lăsat cu vânzări de sute de milioane de lei. Dar tot mai sunt produse pe stoc. Așa că uite o listă cu telefoane Huawei ca să alegi de la ieftin la scump.

Campania de Black Friday a eMAG s-a remarcat cu telefonul Samsung la 200 de lei. Dar acela s-a dat repede. S-au vândut la fel de repede și alte electronice. În ofertă au rămas însă telefoane pe care le poți lua chiar și acum la preț bun. Am remarcat câteva de la Huawei și le-am adus aici.

Telefoane Huawei în oferta Black Friday la eMAG

Huawei Y6 Smart 2019 e un telefon pe care eMAG îl listează de Black Friday la un preț foarte mic. Are 32 GB spațiu de stocare și-o crestătură în partea de sus pentru camera de selfie. Telefonul e disponibil aici.

Huawei P20 încă se descurcă admirabil, dat fiind prețul lui. Modelul cu 64 GB spațiu de stocare e acum în oferta de Black Friday. Îl poți cumpăra de aici.

Dacă vrei ceva mai ieftin de Black Friday, mereu să te uiți la eMAG după modelele Lite. Așa e cazul și cu Huawei P30 Lite. Are 128 GB spațiu de stocare, un hardware decent, dar ce te interesează e prețul. Iar acum a ajuns la reducere.

Mai există și modelul P Smart 2019, destul de popular anul acesta. Modelul în cauză are 64 GB spațiu de stocare și e gândit pentru tipul de utilizator care nu vrea să cheltuiască prea mult pe un telefon, dar ar vrea și ceva cu care să-și facă treaba. Telefonul e disponibil aici.

Cel mai bun telefon de la companie încă e P30 Pro. Asta pentru că Mate 30 Pro încă nu are suport pentru servicii Google. Din fericire, acesta rulează toate aplicațiile și, în curând, va primi actualizare la Android 10. Unde mai pui că prinzi ceva reducere pe el acum.

O alternativă e Huawei P30, disponibil și el în oferta Black Friday la eMAG. A fost lansat în aceeași perioadă cu celelalte două modele P30 de mai sus. Prețul mai mic e disponibil aici.

black friday emag reduceri

Citește și: