Black Friday la eMAG: cele mai bune telefoane Samsung sub 2.000 lei

Black Friday la eMAG: cele mai bune telefoane Samsung sub 2.000 lei

Samsung continuă să fie lider absolut în piața globală de mobile. De Black Friday la eMAG găsești la reducere unele dintre cele mai bune telefoane ale sud coreenilor sub pragul psihologic de 2000 lei.

Oferta eMAG de Black Friday a venit cu niște produse excepționale. După cum am văzut de-a lungul zilei de 14 noiembrie, sunt o mulțime de produse la preț excelent.

Telefoanele sunt cele mai bune gadgeturi de cumpărat de Black Friday. Atât producătorii, cât și comercianții, se înghesuie să te atragă cu o serie stufoasă de reduceri, mai mult sau mai puțin substanțiale. În cazul terminalelor create de Samsung, găsești modele mai ieftine de 2.000 de lei cu specificații de top.

Cea mai bună veste? Un Samsung la super preț. Samsung Galaxy Note 10 Plus cu 256 GB spațiu de stocare și 12 GB memorie RAM intră în ofertă. Vestea și mai bună e că telefonul a ajuns la un preț foarte bun într-un timp scurt de la lansare. De data asta e 3.500 de lei, într-un număr limitat de bucăți.

Black Friday la eMAG: telefoane Samsung bune și la preț redus

Unul dintre cele mai atrăgătoare modele în acest buget, Samsung Galaxy A80 este singurul fără niciun fel de creastătură pe partea din față a ecranului. Pentru selfie-uri și poze de foarte bună calitate, folosești camerele principale de pe spate, printre care și una de 48 de megapixeli. Iei telefonul de aici la cel mai bun preț.

Disponibil într-o serie de culori atractive, precum albastru sau coral, pe lângă alb sau negru, noul Galaxy A70 face minuni pe zona de telefoane mainstream. Are o crestătură infimă pe partea din față pentru cameră, un panou sAMOLED fără reproș pe partea de contrast și un design general fascinant prin simplitate. Senzorul de amprentă este ascuns în ecran, iar partea de performanță este asigurată de o combinație între un octa core la 2GHz, 6GB RAM și o memorie internă de 128GB. Se încarcă rapidși face fotografii de până la 32 de megapixeli. Un telefon superb pe care îl cumperi de aici.

Dacă vroiai un telefon avansat care să se încadreze în doar 1000 de lei, Galaxy A30s este perfect pentru tine. Are un ecran Super AMOLED de 6,4 inci care se vede impecabil, iar camera pentru selfie-uri se ascunde într-o crestătură discretă. Pe spate, ai trei camere principale pentru o varietate largă de scenarii. Poți face fotografii obișnuite de 25 de megapixeli sau ultra wide de 8 megapixeli. Cei 4GB RAM și procesorul octacore Exynos 7904 sunt suficienți pentru cele mai pretențioase sarcini. Pune mâna pe el acum la mega preț.

Dacă ești pe fază, poate cel mai bun telefon ieftin al celor de la Samsung a scăzut sub pragul de 2.000 de lei, de Black Friday. Galaxy S10e face parte din cea mai nouă generație de terminale create de sud coreeni. Cu o configurație de top și abilități impresionante pe partea de captură foto/video, acesta este modelul pentru care ar fi bine să optezi. Și acum e disponibil la mega preț.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI