Black Friday la eMAG: cel mai bun iPhone pe care să-l iei în România

Black Friday la eMAG: cel mai bun iPhone pe care să-l iei în România

A venit acel moment din an în care eMAG pune la bătaie de Black Friday milioane de produse la prețuri mici. Ai parte de oferte, reduceri și promoții pe care nu le ai în altă perioadă din an. Și poate n-ar strica să arunci o privire pe oferta de modele iPhone.

Black Friday la eMAG vine cu cele mai tare oferte la modelele iPhone. Dacă nu ți-ai luat încă un model de la compania Apple, ar putea fi momentul. Poți alege din modelele vârf de gamă ce tocmai au fost lansate în luna septembrie.

Dar poți apela și la un iPhone care-și face treaba la fel de bine. Ți-am pregătit, mai jos, o listă. Ca să ai de unde alege și să mergi fix la țintă.

Black Friday la eMAG: ce oferte ai la iPhone

Dacă vrei să ieși în evidență de acest Black Friday și să le arăți prietenilor că chiar ai făcut o achiziție importantă, atunci aruncă o privire la un model premium. E vorba de un model iPhone XS PRO MAX, 256 GB, placat cu piele verde. De asemenea, îl poți comanda și în varianta cu piele albă. Rulează pe iOS 13 și și are un ecran Super Amoled capacitive touch screen, cu o diagonală de 6,5 inci. Îl găsești AICI la preț redus.

Dacă ți se pare că n-ai nevoie de ceva premium și vrei doar un iPhone să-și facă treaba mult mai bine decât modelele existente pe piață, mai ai o variantă. E vorba de modelul iPhone 11 Pro, 64GB, Space Grey, lansat chiar în luna septembrie. După cum se laudă Apple, telefonul are patru finisaje noi din sticlă mată texturată și cea mai rezistentă sticlă utilizată vreodată într-un smartphone. De asemenea, vei avea parte de filmări la calitate înaltă 4K. Găsești oferta AICI.

De Black Friday la eMag găsești telefoane iPhone mai vechi, dar la fel de bune. Și toate sunt reduse. Ia ca exemplu acest iPhone 8, 64GB, 4G, disponibil în mai multe culori. Ai cam tot ce-ți trebuie pe el și-l găsești AICI la preț redus, special de Black Friday.

Citește și: