Black Friday la eMAG: anvelope de iarnă de la cele mai tari mărci

Black Friday la eMAG: anvelope de iarnă de la cele mai tari mărci

Deși afară e încă vreme frumoasă, iarna se apropie rapid. Pentru asta vei avea nevoie de anvelope de iarnă pentru mașina ta. Black Friday la eMAG ar putea fi ziua ideală să ți le cumperi.

Una dintre investițiile recurente pe care trebuie să le faci atunci când deții o mașină sunt anvelopele. Acestea trebuie schimbate în mod periodic. Chiar dacă la prima vedere par în stare bună, trebuie urmărite cu atenție semnele de uzură sau îmbătrânire.

Legislația nu prevede o anumită dată de la care trebuie să-ți pui anvelope de iarnă, însă mașina ta trebuie dotată cu așa ceva în cazul în care circuli pe drumuri acoperite de zăpadă, gheață sau polei.

Ce anvelope să-ți iei de Black Friday de pe eMAG

Una dintre opțiuni ar fi reprezentată de noile anvelope de iarnă Michelin Alpin 6. Compania spune că amestecul de cauciuc include plastifianți speciali și ploimeri funcționali care, în combinație cu siliconul, îmbunătățesc atât tracțiunea pe zăpadă și aderența pe suprafețe uscate și umede. În plus, ar crește și eficiența consumului de combustibil și rezistența la uzură a benzii de rulare. Le găsești la un preț bun aici.

Anvelopele Nokian WR D3 sunt, de asemenea, o opțiune bună. Compania spune că sunt ideale pentru automobilele de familie mici, dar și pentru vehiculele din clasa medie. În dezvoltarea acestora, Nokian s-a concentrat pe reducerea riscului de derapare pe lapoviță. Le găsești de Black Friday pe eMAG.

În ceea ce privește anvelopele de iarnă WinterContact, Continental se laudă că rămân flexibile indiferent de vreme pe timp de iarnă și transmit forțele de frânare către carosabil, fie el ud, acoperit cu zăpadă sau gheață. Le poți lua la ofertă de pe eMAG.

SottoZero 3 este modelul de anvelope de iarnă de la Pirelli despre care compania spune că a fost dezvoltat sa genereze nivele înalte de siguranță și aderență în orice condiții ale iernii.  Au fost testate în cele mai severe condiții din țările din nordul Europei. Vor fi de Black Friday pe eMAG.

Hankook îți propune anvelopele Winter ICept pentru iarna aceasta. Spune că oferă performanțe ridicate în condiții de trafic urban, dar și pe distanțe lungi și condiții de drum solicitante. Le poți găsi aici, la un preț bun.

Citește și: