Black Friday la eMAG: 5 televizoare mari pentru români cu dare de mână

Black Friday la eMAG: 5 televizoare mari pentru români cu dare de mână

Un televizor mare e visul oricărui român. Iar de Black Friday ai putea îndeplini visul. O diagonală generoasă înseamnă experiențe mai tari pe Netflix, un meci de FIFA la o calitate superioară sau o partidă de tenis pe care o savurezi din plin. Iar cu reducerile de Black Friday de la eMAG poți face senzație.

Black Friday la eMAG vine anul acesta cu mii de oferte și promoții avantajoase și ar trebui să profiți. Mai ales dacă ești în căutarea unui televizor uriaș pe care să ți-l amplasezi în living și să-ți surprinzi prietenii.

Oferta e vastă, așa că, stai liniștit, ai de unde alege. Noi ți-am pregătit o listă de cinci televizoare imense, cu diagonală de peste 150 cm, pe care ți le poți cumpăra de Black Friday la prețuri super avantajoase.

Black Friday la eMAG: 5 televizoare spectaculoase

Dacă vrei un televizor imens cu o diagonală pe măsură și o calitate 4K, atunci modelul OLED Smart Panasonic, 165 cm, TX-65EZW954 e pentru tine. Ai experiențe vizuale inedite grație tehnologiei OLED, iar cu noul sistem de sunet Reference Surround Sound Plus te simți ca la cinema. Găsești oferta eMAG de Black Friday aici.

Poate modelul de mai sus ți se pare că are un preț multe peste bugetul tău. Ei bine, există variante. Acest model LED curbat de la Samsung. Ai o diagonală de 163 cm și imagini 4K Ultra HD. Aruncă un ochi aicipentru că-l găsești la reducere.

Următorul model pe care ți-l propun e un Smart Android Philips, cu diagonala de 164 cm și imagine 4K Ultra HD. E mult mai accesibil ca preț. Vezi aici reducerea pe care o bagă în față eMAG.

Nici LG nu se lasă mai prejos atunci când vine vorba de calitate excelentă la dimensiuni mari. Uite, de exemplu, modelul LED Smart LG, cu o diagonală de aproape doi metri. Cu așa ceva chiar că poți să impresionezi. Ai aici oferta eMAG.

Ultimul model pe care ți-l propun vine, anul acesta, cu ocazia Black Friday, la un preț pe care n-o să-l prinzi în nicio altă perioadă din an. E vorba de un Smart Android LED Smart Tech, cu diagonala de 165 cm. Pe care-l găsești, redus evident, pe site-ul magazinului.