Black Friday la Digi | RCS-RDS: toate ofertele. A tăiat prețurile în jumate

Black Friday la Digi | RCS-RDS: toate ofertele. A tăiat prețurile în jumate

Digi | RCS-RDS a promis Black Friday pentru anul acesta. A activat campania în seara zilei de 14 noiembrie și, ei bine, e rost de reduceri importante.

Dacă în alți ani Digi | RCS-RDS s-a ținut mai departe de Black Friday, în 2019 livrează reduceri care să-ți fie utile. Operatorul propune 50% reducere la toate serviciile timp de 12 luni. Practic, iei serviciile acum și până în 2020, la alt Black Friday, plătești la jumătate.

Reduceri Digi | RCS-RDS de care să profiți de Black Friday

La internet, de exemplu, în campania de Black Friday sunt toate tipurile de abonament: Fiberlink 300, 500 și 1000. Dacă profiți de oferta de acum a operatorului, plătești astfel: 15 lei, 17,5 lei și 20 de lei.

Când vine vorba de abonamentele mobile, plătești un euro pe Digi Mobil Optim 2, 1,5 euro pe Optim 3 și 2,5 euro pe Optim Nelimitat.

Există și Tel în familie, care-i abonamentul pentru servicii fixe. Acela e deja 1,19 euro pe lună, dar dacă profiți de oferta de Black Friday ajungi să plătești mai puțin de un euro pe lună. Dacă-ți pasă de telefoane, nu, n-ai noroc: nu există nicio tăiere de preț aici.

eMAG, vedeta oricărui eveniment cu reduceri

Ziua de 15 noiembrie a fost aleasă de eMAG. La ora publicării acestui articol, site-ul magazinului e închis, așa cum practică deja de câțiva ani.

Sunt deja o mulțime de produse a căror reducere e cunoscută. De la Samsung Galaxy Note 10 Plus, care-i disponibil și-n oferta Digi | RCS-RDS, dar fără reducere de preț, până la iPhone de 1.600 lei. Mai există un televizor la 300 de lei, o drujbă la 180 de lei, espressor profesional de la Philips și jucării pentru copii.

La ediția din acest an, eMAG va lista și un Ferrari cu o reducere de 45.000 de euro. În ceea ce privește alte pachete, are destinații exotice și bilete la concertele din 2020. Poți cumpăra chiar și reduceri la bilete Blue Air.

Reducerile eMAG, dezvăluite deja. Ce poți cumpăra în ziua de Black Friday? – Click pe imagine ca să vezi oferta

Catalog-eMAG-Black-Friday-oferte-reduceri-preturi

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI