15 nov. 2019 | 08:41

Black Friday cu posibile probleme la eMAG: ce se întâmplă la plata cu cardul

ACTUALITATE
Black Friday cu posibile probleme la eMAG: ce se întâmplă la plata cu cardul

eMAG a început campania de Black Friday la 7:25, în dimineața zilei de 15 noiembrie. Stocurile la cele mai ieftine produse s-au terminat. Site-ul încă merge, dar posibile probleme au existat.

Mai mulți utilizatori se plâng că de Black Friday, la eMAG, au probleme la plata cu cardul. Odată ce plasează comanda, când ajung în punctul în care să plătească cu un card, li se cere codul CVV (de pe spatele cardului). După ce e introdus nu se întâmplă nimic, eventual apare un mesaj de eroare.

În cazul acesta nu e vina eMAG, e vina procesatorului de plăți. Dar tot este eMAG interfața cu clientul. Sunt clienți care au reușit să plaseze comenzi de Black Friday și să cumpere. Alții sunt încă în așteptarea procesării plății, ceea ce ar putea fi cea mai mare problemă.

În egală măsură, e posibil ca asta să se întâmple doar la plata cu card de credit. Clienți care au plătit cu carduri de debit susțin că nu s-au lovit de așa ceva. Situația e incertă și a venit în ziua în care toată atenția e pe eMAG și pe campania de Black Friday. Mai ales că magazinul încearcă să împingă oamenii spre plata cu cardul.

Cea mai mare problemă la sistemul de plată cu cardul e că poți pierde produsul. Odată ce-ai plasat comanda, mai trebuie să aștepți confirmarea că a fost acceptată plata. Dacă aceasta nu e înregistrată, produsul revine în sistem după un timp – în cazul în care nu reușești să plătești de pe cardul respectiv sau altul. Deocamdată, așteptăm un punct de vedere de la eMAG cu privire la situație și de unde a pornit problema.

Ce reduceri mai are eMAG de Black Friday

eMAG a avut de Black Friday telefoane de la 200 de lei – epuizate rapid, dar și câteva modele premium cu reduceri considerabile. Acum mai sunt modele de la Samsung, de la Huawei, și chiar iPhone Xs, care pot fi cumpărate la un preț ceva mai avantajos. Le găsești pe toate aici.

Laptopul la 500 de lei adăugat de eMAG în oferta de Black Friday s-a dat imediat. Dar au rămas numeroase modele, între 1.500 de lei și 3.000 de lei, de luat și acum. ASUS, Lenovo, Acer sunt câțiva dintre producătorii care au modele remarcabile. Le poți vedea aici.

Cea mai interesantă secțiune e însă cea cu produse surpriză. Sunt adunate acolo reducerile pentru Blue Air, voucherele pentru benzină, vacanțele exotice și chiar lingourile de aur. Uită-te pe toată lista și poate te alegi cu ceva.

Catalog-eMAG-Black-Friday-complet

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele