Anunțul eMAG pentru 2 decembrie: ultima zi cu reducerile care-ți pică bine

Anunțul eMAG pentru 2 decembrie: ultima zi cu reducerile care-ți pică bine

eMAG a ținut prețurile jos încă o zi. Sunt telefoane, laptopuri, televizoare pe care să le iei la prețuri excelente. Am ales câteva produse, să te ajut să te decizi mai repede.

Parada beneficiilor a ajuns în ultima zi. După cum îți dai seama, are legătură cu 1 decembrie, ziua națională a României. A fost modul eMAG de-a prelungi reducerile de Black Friday, dar e o ocazie pentru tine și să prinzi reduceri bune înainte de Crăciun. Sunt acoperite toate categoriile, dar cele mai bune prețuri încă rămân la telefoane și alte electronice. Lista de mai jos te poate ajuta să alegi un telefon sau un televizor bune pentru perioada asta și pentru următorii ani.

Ultima zi cu reduceri mari la eMAG

Samsung Galaxy S10e a fost lansat la începutul anului, dar încă e un telefon foarte bun. Are ecran de 5,8 inci, dar are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM și va primi în curând actualizare la Android 10. Acum e la reducere specială.

eMAG are și un telefon special. OnePlus 7T e un model despre care nu poți zice că are un hardware prost. Are ecran de 6,55 inci Full HD+ AMOLED cu rată de refresh 90 Hz, 8 GB memorie RAM și 128 GB stocare. Are trei camere principale și-o baterie de 3.800 mAh. Telefonul, dacă îl iei acum, te ține lejer doi ani.

Huawei P30 Pro a fost lansat în primăvară și acum a ajuns să fie ceva mai ieftin la eMAG. E telefonul cu cel mai bun zoom optic, are 128 GB spațiu de stocare și 6 GB memorie RAM. eMAG îl listează și la resigilate. Prețul e redus acum și poți profita de el.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: