Anunțul Digi | RCS-RDS pentru toți românii: ce au putut să facă cu telefoanele Samsung

Anunțul Digi | RCS-RDS pentru toți românii: ce au putut să facă cu telefoanele Samsung

Digi | RCS-RDS a venit cu un anunț pentru toți românii. Are oferte speciale la telefoane și poți lua chiar un model Samsung cu 0 lei. Campania se derulează la umbra Black Friday și durează până la sfârșitul lunii.

Digi | RCS-RDS are puține campanii de promoții pe parcursul anului și nici în trecut nu s-a aliniat la febra Black Friday. A făcut-o, însă, anul acesta și vine cu oferte incredibile la telefoane Samsung, Nokia și Motorola.

Multe modele sunt la prețul de 0 lei și, dacă te grăbești, ai putea profita de aceste reduceri impresionante. La începutul campaniei ți-a promis 50% reducere la toate serviciile timp de 12 luni. Cu alte cuvinte, te abonezi acum și până la anul plătești la jumătate orice serviciu. Pe lângă această ofertă, operatorul propune și telefoane la prețuri extrem de mici.

Ți-am pregătit o listă să vezi despre ce e vorba.

E o perioadă în care toți comercianții se bat în promoții și poți prinde telefoane Samsung și Huawei la prețuri extrem de mici. Reducerile alea bune continuă toată luna și încep deja promoțiile specifice perioadei de sărbători. Indiferent dacă-ți dorești un model vârf de gamă sau doar un telefon care să-și facă treaba extrem de decent, ai de unde alege. Și la eMag ai un nou val de reduceri. Și ar fi păcat să n-arunci o privire.

Reduceri mari la Digi | RCS-RDS: cum iei telefon Samsung la 0 lei

Pe partea de internet, Digi | RCS-RDS vine în campania de Black Friday cu mai multe tipuri de abonamentew: Fiberlink 300, 500 și 1000. Prețurile variază între 15 și 20 de lei. Asta doar dacă te abonezi în această perioadă.

La abonamentele mobile, plătești un euro pe Digi Mobil Optim 2, 1,5 euro pe Optim 3 și 2,5 euro pe Optim Nelimitat. Ofertele tari vin însă pe partea de telefoane. Ai mai multe modele Nokia, Motorola și Samsung la 0 lei. Practic, primești telefonul gratis și apoi urmează doar să-ți plătești abonamentul lunar.

Ai, spre exemplu, modelul Samsung A10 albastru, pe care-l poți lua la 0 lei și pentru care rata lunară a abonamentului e de doar 54 de lei. În plus, primeşti convorbiri nelimitate şi net mobil nelimitat în reţeaua 4G, cu abonamentele Digi Mobil Optim Nelimitat care încep de la 3 euro/lună, cu TVA. Ratele sunt, de asemenea, fără dobândă la portare.

Campania Digi | RCS-RDS se derulează, anul acesta, sub sloganul: „DE BLACK FRIDAY NU VISA LA OI, IA-ŢI TELEFOANE NOI”.

Ofertă telefoane Samsung la Digi RCS RDS

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: