Acum simți că vine Crăciunul: eMAG zici că e Moș Nicolae la ce oferte are

Acum simți că vine Crăciunul: eMAG zici că e Moș Nicolae la ce oferte are
Răzvan Băltărețu
Răzvan Băltărețu
09:57 29.11.2019

Sigur că o să fie nebunie mare înainte de Crăciun, așa că mai bine profiți de reduceri înainte. eMAG are o campanie special pentru așa ceva. E pentru 1 decembrie, cu dedicație, dar nu trebuie să conteze de ce sunt prețurile mici.

Cu mai puțin de-o lună până la Crăciun, eMAG a lansat o campanie cu prețuri mici: Parada beneficiilor. Ai telefoane, produse de îngrijire personală, televizoare, chiar și jucării, ca să faci un cadou complet. Am adunat aici câteva produse, altfel poți verifica pe site-ul magazinului ce ai vrea să cumperi.

Ce reduceri ai acum la eMAG ca să profiți de ele

Când vine vorba de telefoane, eMAG are un Galaxy S10e lansat la începutul anului. Are ecran de 5,8 inci, dar are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM și va primi în curând actualizare la Android 10. Acum e la reducere specială cu o lună înainte de Crăciun.

Un laptop care se remarcă este ASUS ROG Strix cu Intel Core i7. Are ecran de 15,6 inci Full HD și 8 GB de memorie RAM. Totodată, laptopul are și 256 GB stocare pe SSD și o placă grafică Nvidia GTX 1660Ti. Prinzi acest produs la super preț.

iPhone 7 de 32 GB e încă o alegere bună. eMAG are versiunea neagră la preț mai mic. E rezistent la apă, a primit o actualizare a sistemului de operare, are scanner de amprentă și încă-și face treaba în următorul an. Îl găsești aici cu reducere de zile mari.

Dacă vrei un laptop nou, Acer are un laptop Nitro 7 la eMAG acum disponibil cu preț ceva mai mic. E un model cu ecran de 15,6 inci Full HD, procesor Intel Core i7, 8 GB memorie RAM și 1 TB de stocare. Placa video dedicată este o Nvidia GeForce GTX 1650. Prinzi reducerea bună aici.

OnePlus 7T e un telefon despre care nu poți zice că are un hardware prost. Are ecran de 6,55 inci Full HD+ AMOLED cu rată de refresh 90 Hz, 8 GB memorie RAM și 128 GB stocare. Are trei camere principale și-o baterie de 3.800 mAh. Telefonul va fi bun pentru următorii doi ani.

În fine, Samsung Galaxy S10 e versiunea cu ecran mai mic, dar același hardware. Acest model din oferta eMAG are o reducere mare, 128 GB spațiu de stocare și 8 GB memorie RAM. Telefonul are trei camere foto principale, un ecran de 6,1 inci Dynamic AMOLED și are acum cel mai bun preț. Îl poți cumpăra acum cu reducere.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: