9 produse cu preț redus la eMAG: telefoane și televizoare mai ieftine

9 produse cu preț redus la eMAG: telefoane și televizoare mai ieftine
Răzvan Băltărețu
Răzvan Băltărețu
08:28 25.10.2019

Cât stai pe internet și aștepți weekendul, poți arunca o privire și prin listele eMAG să vezi ce mai e redus. Am căutat și eu, ca să ai o idee mai bună de ce-ai putea cumpăra.

Dacă alegi să cumperi ceva în perioada următoare, nu uita că eMAG are taxă pe plata ramburs. Astfel, cel mai bine alegi plata cu cardul, iar dacă ai nevoie de retur și ai card Visa banii vor reveni în contul tău în 30 de minute. Oricum, ceva mai repede decât la ramburs.

Telefoane pe care să le iei cu preț mai mic de la eMAG

Când Samsung a anunțat ca Android 9 Pie cu interfața One UI o să fie disponibil pe modelele din 2018, asta a însemnat o viață nouă pentru ele. Un exemplu este Galaxy S9 Plus, care încă are un hardware bun și la eMAG e la preț redus. Are 64 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM și două camere principale. Îl găsești cu preț mai bun aici.

Samsung Galaxy Note 8 e un model care încă își face treaba. E la un preț foarte mic la eMAG, are hardware bun și două camere foto. Telefonul are 64 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM și un ecran deosebit. Îl poți cumpăra acum cu reducere.

eMAG are și Samsung Galaxy A80. E telefonul care-și dă camerele principale peste cap, ca să ai cameră foarte bună pentru selfie. Unde mai pui că are 128 GB spațiu de stocare și 8 GB memorie RAM. Îl poți cumpăra de aici.

Un model spectaculos este și Galaxy Note 9 cu 512 GB spațiu de stocare. Pe scurt, n-ai cum să rămâi fără spațiu. Mai are și 8 GB memorie RAM, iar sistemul de operare e cel mai nou. A intrat la resigilate, cu câteva oferte foarte bune. Aruncă o privire și poate îți place suficient cât să-l cumperi.

Televizoare Samsung pe care să le ai în casă

Dacă vrei un televizor de cea mai bună calitate, ar trebui să te orientezi către unul din seria QLED. Samsung are la eMAG un model cu diagonală de 123 cm, rezoluție 4K și e nou-nouț, din gama pe 2019. Îl prinzi cu preț bun acum.

Dacă vrei ceva mai de buget, dar smart, Samsung are cu preț redus, la eMAG, un model cu diagonală de 108 cm și rezoluție 4K. Ai, de asemenea, tot felul de aplicații pe el, poți accesa Netflix, HBO și chiar să navighezi pe internet. Îl prinzi la preț bun aici.

Dacă vrei un TV cu adevărat mare, există un model cu diagonală de 125 cm. Are tot rezoluție 4K și e smart TV. Odată ce l-ai instalat, nici n-ai nevoie de cablu. Îl conectezi la internet și ai acces la tot felul de soluții de divertisment. Iar prețul e excelent.

Samsung Galaxy A70 are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM și e unul dintre cele mai răsărite telefoane mid-range de anul acesta. Are și reducere masivă.

Nu în ultimul rând, seria Galaxy S are un reprezentant de seamă: Samsung Galaxy S10e. Are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM, dar și două camere foto pentru toate pozele pe care ai fi vrut să le surprinzi în vacanță. Telefonul a ajuns destul de ieftin acum.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI