8 produse resigilate pe care să le comanzi de la eMAG acum

8 produse resigilate pe care să le comanzi de la eMAG acum

A venit iPhone 11, dar poate e prea scump pentru ce vrei. Din fericire, eMAG are resigilate ca să prinzi ceva la preț excelent. Cel mai curând ai putea găsi un iPhone 11 resigilat abia în noiembrie. Până atunci, aruncă un ochi peste oferta actuală.

eMAG resigilate e o categorie aparte pe care o pune la dispoziția clienților magazinul. Astfel, ai produse bune, noi, comandate de altcineva care s-a răzgândit. Le-a returnat, prețul a scăzut și acum prinzi ceva bun la preț mai mic. Am căutat telefoane și laptopuri bune de cumpărat acum și să nu regreți în următorii doi ani.

eMAG resigilate cu telefoane și laptopuri bune de cumpărat

Samsung Galaxy A50 e la eMAG resigilate cu un preț deosebit. Are 128 GB spațiu de stocare, așa că n-ai probleme la capitolul acesta. Telefonul a fost lansat în acest an și merge foarte bine. Îl găsești cu preț mic aici.

Ziceam de iPhone 11, dar ține cont că scade acum prețul vechilor modele. Acum e vorba de un iPhone Xs Max de 64 GB la eMAG resigilate. Prețul e mai mic decât ar fi putut fi vreodată pe parcursul anului. Prinzi telefonul cu super preț aici.

Am găsit și un laptop remarcabil. E vorba de Acer Nitro 5 cu procesor AMD Ryzen, ecran de 15,6 inci Full HD și 256 GB spațiu de stocare pe SSD. Ai un preț bun aici.

De la ASUS e un laptop ZenBook de 13 inci, procesor Intel i5, ai 8 GB memorie RAM și stocare de 512 GB pe SSD. Găsești produsul la resigilate aici.

Dacă tot ce vrei e să prinzi un laptop foarte performant, atunci alege unul de gaming. De la eMAG resigilate am remarcat un Acer Predator Helios 300 cu procesor Intel i7, 16 GB memorie RAM, 256 GB stocare și o placă video foarte bună. Aruncă o privire să vezi ce-i cu produsul.

Totodată, există un ASUS ROG Strix, tot pe gaming, cu Intel Core i7, 8 GB memorie RAM și 1 TB de stocare. Unde mai pui că acum are preț mic.

La eMAG resigilate există și un Huawei P20 Pro din 2018 care a ajuns la un preț excelent acum. Are 6 GB memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare și face poze bune. Îl poți cumpăra de aici.

Nu în ultimul rând, un Samsung: Galaxy S10e cu 6 GB memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare și o cameră foto foarte bună. Prinzi telefonul la preț bun aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: