8 produse resigilate de la eMAG pe care să le iei acum cu preț mai mic

8 produse resigilate de la eMAG pe care să le iei acum cu preț mai mic

Poate îți pare rău că nu e încă Black Friday. Chiar și așa, eMAG are produse resigilate la preț mic. Televizoare, laptopuri, telefoane și nu numai sunt toate acolo cu preț redus. Am ales aici câteva reduceri de care să profiți.

Categoria de resigilate de la eMAG e actualizată zilnic. Găsești acolo prețuri reduse la produse de top sau la unele de care ai nevoie oricând. Telefon nou? Da, îl poți lua la preț redus. Un televizor mai bun? Sigur găsești un preț mai mic. Am căutat prin toate produsele băgate de eMAG la resigilate ca să văd ce ar merita să cumperi acum.

Telefoane și laptopuri de cumpărat de la eMAG la preț mai mic

Prima recomandare este un laptop Acer Nitro 5 cu AMD Ryzen 5. Am folosit acest model și e de cumpărat oricând. Are ecran de 15,6 inci Full HD, 8 GB de memorie RAM, 256 GB spațiu de stocare pe SSD și placă video dedicată. Unde mai pui că are preț mic acum.

Dacă vrei un telefon Huawei care are serviciile Google, alegerea cu preț bun este Huawei Mate 20 Pro. Are 128 GB spațiu de stocare, trei camere foto, 6 GB memorie RAM. Și un preț bun aici.

Un telefon mult mai ieftin este Samsung Galaxy A70 pe care eMAG îl are în ofertă la resigilate. Are o configurație cu 6 GB memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare și camere foto foarte bune. Profiți de prețul mai mic aici.

Un alt laptop de încercat este Predator Helios 300 cu ecran de 17,3 inci Full HD, procesor Intel Core i7, are 16 GB memorie RAM și 256 GB spațiu de stocare. Placa video dedicată este Nvidia și are 6 GB memorie dedicată. Prețul mai bun este aici.

Samsung Galaxy S10 Plus e acel telefon cu care nu poți gresi. Are 128 GB spațiu de stocare, 8 GB memorie RAM, trei camere foto principale și un ecran impresionant. E disponibil aici cu prețul mai bun.

Alte produse resigilate la care să fii atent

Dacă tot am zis de laptopuri și telefoane, ți-ar trebui și-o rețea wireless bună acasă. În acest caz, poți cumpăra de la eMAG un router wireless tenda F3 cu trei antene, funcționare în banda de 2,4 GHz și suport pentru standardul 802.11n. E disponibil cu cel mai mic preț aici.

Dacă vrei un televizor nou, la resigilate e un model de la Samsung. Are o diagonală de 138 cm, rezoluție Ultra HD și e smart, astfel că ai toate aplicațiile de care ai nevoie, de la Netflix la YouTube și chiar browser. E disponibil aici resigilat.

Nu în ultimul rând, pentru PC și gaming, eMAG are oferte la numeroase produse. De exemplu, poate ai nevoie de un monitor. Am găsit un Acer pentru gaming, cu diagonală de 27 inci, FreeSync, rată de refresh de 144 Hz și timp de răspuns de 1 milisecundă. Cel mai bun preț e disponibil aici.