28 nov. 2019 | 08:27

6 telefoane și televizoare cu reduceri mari la eMAG

ACTUALITATE
6 telefoane și televizoare cu reduceri mari la eMAG

eMAG e în plin avânt al reducerilor. După Black Friday are o campanie specială pentru 1 decembrie, ziua națională a României. Prețurile sunt mai mici, produsele numeroase și aici am ales câteva pe care să le iei în calcul.

Înainte de 1 decembrie, eMAG a venit cu o campanie nouă: Parada beneficiilor. Ai telefoane, televizoare, laptopuri, mobilă pentru casă și chiar produse pentru îngrijire personală. Vestea mai bună pentru tine e că poți să prinzi cadouri – pentru tine sau alții – la preț mai mic. Poate așa sărbătorești mai cu spor 1 decembrie, ziua națională a României.

eMAG cu prețuri mici la televizoare și telefoane

Samsung Galaxy S10 e versiunea cu ecran mai mic, dar același hardware. Telefonul a fost introdus pe piață în primăvara acestui an. În curând primește actualizare la cel mai nou Android. Acest model din oferta eMAG are o reducere mare, 128 GB spațiu de stocare și 8 GB memorie RAM. Telefonul are trei camere foto principale, un ecran de 6,1 inci Dynamic AMOLED și are acum cel mai bun preț. Îl poți cumpăra acum la preț foarte bun.

Nokia 7.2 e un telefon pe care să-l alegi oricând din oferta eMAG. Are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM, un ecran rezonabil, Android pur cu actualizări la zi și e la mare reducere acum. Îl prinzi aici cu preț de zile mari.

iPhone Xr a fost lansat în 2018 și încă face față folosirii în următorii doi ani. Are 64 GB spațiu de stocare și acum acest model a intrat în campanie de reduceri de la eMAG înainte de 1 decembrie. Acest model are ecran de 6,1 inci, o cameră foto de 12 megapixeli și a primit actualizare la iOS 13. E disponibil cu preț mult mai bun.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele