6 produse resigilate de la eMAG pe care dai banii și (poate) nu regreți

6 produse resigilate de la eMAG pe care dai banii și (poate) nu regreți

Categoria de resigilate de la eMAG e una pe care ar trebui s-o ai constant în vedere când cauți produse. Astfel, poți prinde un laptop foarte performant sau un telefon care își face treaba admirabil, dar la un preț ceva mai mic.

Desigur că-ți poți ține banii pentru Black Friday. Doar că atunci chiar dacă vor fi produse foarte bune, la prețuri excelente, se prea poate ca stocul să fie limitat. eMAG, cel puțin, are de Black Friday oferte excelente, dar la stocuri de 500 sau 1.000 de bucăți. Până atunci, la categoria de resigilate de pe site încă ai produse de luat în calcul.

Produse resigilate pe care să le cumperi acumm

O primă recomandare este Samsung Galaxy Note 9. Are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM, un ecran foarte bun, două camere foto și va primi curând cel mai nou Android. Vestea și mai bună e că prețul a scăzut. Îl găsești aici resigilat cu preț bun.

Când vine vorba de laptopuri, unul de gaming e fix ce-ai căuta. De exemplu, Acer are un model Predator Triton 500 cu Intel Core i7, ecran de 15,6 inci Full HD, rată de refresh de 144 Hz și 32 GB memorie RAM. Totodată, are o placă video de la Nvidia cu 8 GB memorie RAM. Găsești acest produs cu preț mai mic aici.

Razer Phone 2 e în zona de gaming. Are 8 GB memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare și un preț excelent la eMAG. Îl găsești la resigilate aici.

Un telefon cu preț bun la eMAG este Samsung Galaxy A50. Are 128 GB spațiu de stocare, 4 GB memorie RAM, ecran de 6,4 inci Full HD+ și încă are jack de căști. Îl prinzi cu preț bun aici.

ASUS are, de asemenea, un laptop de gaming. Se numește Strix SCAR II, are ecran de 17,3 inci Full HD, 8 GB memorie RAM, 1 TB de stocare și placă video dedicată. Îl prinzi acum cu preț redus.

Când vine vorba de telefoane, nu poate fi ignorat un Samsung Galaxy S10 Plus. Are 128 GB spațiu de stocare, 8 GB memorie RAM și unul dintre cele mai bune ecrane puse vreodată pe un telefon. Îl găsești aici cu prețul mai bun.

Citește și: