5 telefoane Samsung și Huawei cu prețuri mai bune decât o zi de vacanță

5 telefoane Samsung și Huawei cu prețuri mai bune decât o zi de vacanță

Atât Samsung, cât și Huawei vor lansa telefoane noi în această toamnă. Cu siguranță vor fi scumpe, așa că mai bine te orientezi spre ceva ce e deja la reducere. Am căutat câteva modele pentru tine.

Pe telefoane cu Android, Samsung și Huawei se bat la vârful clasamentului. Odată cu dezvoltarea unor modele de vârf foarte bune, companiile au livrat și modele mai ieftine. Dintre acestea, câteva resigilate, au prețul numai bun în această perioadă.

5 telefoane Samsung și Huawei pe care să nu spargi mulți bani

Primul telefon Samsung care se remarcă este Galaxy A70. Are 6 GB de memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare și un ecran de 6,7 inci suficient de mare cât să te bucuri de toate serialele pe care le vrei. Totodată, are și-o cameră triplă pe spate: 32, 5 și 8 MP. Prețul e mult redus aici.

De la Huawei, fără îndoială, nu poate fi ignorat P30 Lite. A fost introdus în această primăvară, are 4 GB de memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare. Unde mai pui că ecranul este de aproape 6,2 inci și bateria de 3.340 mAh. Iar prețul e redus considerabil.

Un telefon care nu-și pierde valoarea prea ușor e unul din seria Note. Acum e vorba de Galaxy Note 8 cu 6 GB memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare și un ecran de 6,3 inci. Telefonul are și două camere de câte 12 MP. Iar prețul e la cel mai mic nivel din ultima vreme.

Pe lista asta își face loc și un Huawei P20 cu ecran de 5,8 inci, 4 GB de memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare. Telefonul are două camere foto: de 12 și 20 MP. Iar prețul e suficient de mic, cât să nu-l poți ignora.

În fine, un telefon fără pretenții, dar cu preț excelent este Samsung Galaxy A8. Are 4 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare și un ecran de 5,6 inci. Își face treaba pentru câți bani dai pe el și nici nu ți-e jenă să-l scoți pe masă. Telefonul acesta e cu preț redus aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI