5 telefoane Samsung ieftine, dacă n-ai bani de Galaxy Note 10

5 telefoane Samsung ieftine, dacă n-ai bani de Galaxy Note 10

Samsung Galaxy Note 10 a fost anunțat oficial pe 7 august. Din 23 august va fi disponibil în magazine. Prețul e mare, așa că e de înțeles dacă vrei ceva mai ieftin. În acest sens am găsit câteva modele care să te intereseze.

În premieră, Samsung a anunțat două versiuni de Galaxy Note. Astfel, ai un Galaxy Note 10 cu ecran de 6,3 inci și unul cu ecran de 6,8 inci. Cel din urmă va fi disponibil și într-o variantă cu 5G, în caz că vrei mai mult de la telefonul tău. Prețul e însă mare, peste 4.000 de lei și, uneori, chiar peste 5.000 de lei. E astfel de înțeles că vrei ceva mai ieftin. Și am găsit ceva mai ieftin.

5 telefoane Samsung mai ieftine decât Galaxy Note 10, dar bune

Primul telefon Samsung care se remarcă este Galaxy A70. Are 6 GB de memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare și un ecran de 6,7 inci suficient de mare cât să te bucuri de toate serialele pe care le vrei. Totodată, are și-o cameră triplă pe spate: 32, 5 și 8 MP. Prețul e excelent aici.

Samsung Galaxy Note 8 cu 6 GB memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare și un ecran de 6,3 inci poate fi o alegere excelentă. Are și două camere de câte 12 MP. Prețul e la cel mai mic nivel.

Desigur că o alternativă excelentă la Note 10 e Samsung Galaxy S10 de 128 GB și 8 GB memorie RAM. Unde mai pui că telefonul are trei camere foto și un ecran deosebit. E disponibil aici cu preț mic.

Samsung Galaxy A50 e tipul acela de telefon care te face să uiți de modelele ieftine de la concurență. Acesta are ecran de 6,4 inci, trei camere foto principale și 128 GB spațiu de stocare. E disponibil aici cu preț deosebit.

Nu în ultimul rând, Samsung Galaxy Note 9. E un telefon cu 128 GB spațiu de stocare și 6 GB de memorie RAM, iar ecranul este impresionant. Unde mai pui că și pe camere foto stă foarte bine. Totodată, are un hardware excelent, care te mai ține încă doi ani. Îl găsești la preț bun aici.

Cum iei Galaxy Note 10 mai ieftin

Dacă vrei să prinzi telefonul la preț mai mic, asta ar putea fi ziua ta norocoasă. Există o campanie în desfășurare prin care îți poți lua telefonul cu o reducere semnificativă. Oferta de acum a fost luată de la eMAG. Dar există și la operatori. Îți prezint însă prețurile la liber și fără responsabilitatea unui abonament.

  • Samsung Galaxy Note 10 de 6,3 inci cu 256 GB spațiu de stocare și 8 GB memorie RAM costă 4.500 de lei
  • Galaxy Note 10 Plus de 6,8 inci cu 256 GB spațiu de stocare și 12 GB memorie RAM costă 5.200 de lei
  • Galaxy Note 10 Plus de 6,8 inci cu 512 GB spațiu de stocare și 12 GB memorie RAM costă 5.700 de lei

Oferta e sub forma unui program de tip buy back. Trebuie să vii cu telefonul tău vechi sau cu o tabletă în showroom eMAG. Dispozitivul tău e evaluat și afli cât primești pentru el, ca să îți iei Samsung Galaxy Note 10. Primești însă garantat un voucher de 450 lei, indiferent de valoarea telefonului tău vechi.