5 telefoane pe care să le iei mai ieftin de la eMAG resigilate

5 telefoane pe care să le iei mai ieftin de la eMAG resigilate

Între telefoane scumpe și telefoane ieftine, cel mai probabil vei dori unul de mijloc. Așa că am căutat câteva care ar fi în zona aceea. În categoria resigilate de la eMAG ai o mulțime de opțiuni, dar am preferat să-ți arăt niște telefoane care-și fac și treaba.

Înainte de Black Friday nu-i prea justificat să dai bani pe un produs cu totul nou. Dar dacă alegi unul resigilat de la eMAG, prețul e deja mai mic, pentru că a fost comandat de cineva, dar l-a returnat. Mă rog, ambalajul original poate e deteriorat, dar produsul e bun. Așa că uite niște telefoane din categoria asta.

5 telefoane mai ieftine dacă le iei resigilate de la eMAG

Samsung Galaxy A70 are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM și un ecran aproape cât toată zona frontală a telefonului. Ecranul e de 6,7 inci Full HD+ AMOLED și bateria este de 4.500 mAh. Iar prețul e mult mai mic dacă îl iei resigilat acum.

Când vine vorba de telefoane „de nișă”, atunci ar trebui să arunci o privire pe Razer Phone 2. A fost gândit ca telefon de gaming. Are 64 GB spațiu de stocare, 8 GB memorie RAM și un ecran gândit pentru jocuri video. Îl găsești aici cu preț mai mic.

eMAG are pe stoc și Samsung Galaxy Note 9. Telefonul a fost lansat în 2018, are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM și două camere foto. Unde mai pui că beneficiezi și de un stylus, ceva ce alte telefoane nu-ți oferă. E disponibil acum la resigilate cu preț mai bun.

În fine, ar trebui să vezi și un Huawei P30 Pro listat de eMAG. Are 256 GB spațiu de stocare, 8 GB memorie RAM și unele dintre cele mai bune camere de pe piață. Totodată, telefonul va primi Android 10, cel mai nou sistem de operare dezvoltat de Google. Prețul mai bun îl ai aici.