5 telefoane cu preț mai mic la eMAG: ce poți lua înainte de Black Friday

5 telefoane cu preț mai mic la eMAG: ce poți lua înainte de Black Friday
Răzvan Băltărețu
Răzvan Băltărețu
10:18 29.10.2019

Pe 15 noiembrie, dacă ai bani, poți să te bagi la reduceri de Black Friday. Până atunci, eMAG are ceva telefoane la reducere. Am ales câteva modele să vezi dacă-ți pică ceva bine.

E foarte probabil ca de Black Friday să nu prinzi nimic, mai ales în primele minute de la debut. Totodată, eMAG are campanii cu reduceri tot anul, chiar dacă nu toate reducerile sunt la fel de mari. Până să-ți faci griji că n-ai luat cadou de Crăciun, aruncă un ochi peste telefoanele de mai jos.

5 telefoane pe care eMAG le are la reducere

Unul dintre cele mai bune telefoane de anul acesta este Samsung Galaxy S10. A fost lansat în primăvară și vestea bună e că prețul a scăzut la eMAG. E disponibil cu 8 GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare. Îl poți lua de aici cu reducere.

OnePlus 7T e un telefon cu preț excelent pentru ce hardware are. Ai un ecran de 6,55 inci Full HD+ AMOLED cu rată de refresh 90 Hz, 8 GB memorie RAM și 128 GB stocare. Are trei camere principale și-o baterie de 3.800 mAh. Nu sunt speranțe să scadă prețul de Black Friday, așa că ia-l acum.

Samsung Galaxy Note 10 Plus e așa cum te-ai aștepta de la un telefon al acestei serii. Ce are eMAG e o versiune cu 256 GB spațiu de stocare, 12 GB memorie RAM, trei camere foto și stylus. Prețul e bun în perioada asta.

Un Samsung pe care dacă îl alegi nu greșești este Galaxy S10e. Cel de la eMAG are 6 GB memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare și o cameră foto foarte bună. Telefonul a fost lansat în primăvară și are preț mai bun.

eMAG are și Galaxy A80. E telefonul care-și dă camerele principale peste cap, ca să ai cameră foarte bună pentru selfie. Unde mai pui că are 128 GB spațiu de stocare și 8 GB memorie RAM. Îl poți cumpăra de aici cu ceva reducere.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI