5 telefoane cu Android pe care să le alegi în loc de Huawei după ce Google i-a retras suportul

5 telefoane cu Android pe care să le alegi în loc de Huawei după ce Google i-a retras suportul
08:34 20.05.2019

În lupta dintre China și Statele Unite ale Americii, Huawei a nimerit de partea greșită și Google i-a tăiat suportul pentru Android. Așa că am căutat alternative.

Huawei a livrat câteva telefoane bune în ultimii doi ani, dar acum presiunea din partea guvernului SUA s-a văzut în ultima decizie. Google a anunțat că taie suportul companiei pentru viitoare versiuni de Android. Asta înseamnă că Play Store și serviciile Google nu vor mai putea fi folosite. Deocamdată, actualele telefoane n-ar fi afectate, dar nu se știu încă toate condițiile.

Dacă ești în căutare de telefon nou, mai bine te orientezi spre altceva, ca să nu te regăsești într-o situație dificilă. Așa că am căutat alternative la telefoanele Huawei cu un preț de sub 4.000 de lei.

5 alternative la telefoanele Huawei până rezolvă problema cu Google

Alternativele la Huawei le-am căutat la resigilate. Acolo am găsit un ASUS ROG cu 128 GB spațiu de stocare, 8 GB de memorie RAM. E un smartphone pregătit pentru gaming, așa că nu duce lipsă de performanță. Îl poți cumpăra cu preț bun de aici.

Pentru poze și video, mai bine te orientezi spre un Samsung Galaxy S10 Plus. Are 128 GB spațiu de stocare, trei camere foto și 8 GB de memorie RAM. E disponibil cu preț bun la resigilate aici.

Dacă te interesează doar pozele și un Android curat, atunci Google Pixel 2 poate fi o alternaativă bună. Are 64 GB spațiu de stocare și un hardware încă decent. Unde mai pui că primește actualizări direct de la Google. E disponibil aici.

Dacă vrei un ecran mare, să zicem că în loc de Huawei Mate, atunci poți alege un Samsung Galaxy Note 9. Are un hardware pe măsura ecranului: 512 GB spațiu de stocare, 8 GB de memorie RAM și rulează cel mai nou Android. Prețul, ca resigilat, e foarte bun pentru ce oferă și probabil că va mai primi o versiun de Android.

Etichete: