Top telefoane în 2019: toate pe care abia aștepți să le „butonezi”

Top telefoane în 2019: toate pe care abia aștepți să le „butonezi”

Anul viitor se anunță a fi un crucial pentru iubitorii de smartphone-uri. Vom vedea câteva premiere, cum arată și acest top telefoane pentru 2019. Vor fi primele telefoane 5G, primele telefoane pliabile (de la jucători mari) și telefoanele fără acea crestătură urâtă în partea de sus a ecranului.

Am strâns pentru tine o listă cu telefoane care mai mult ca sigur vor fi lansate în 2019 și-ți spun de ce te-ar interesa și ce aduce nou. Uite la ceea ce să te aștepți în anul următor în materie de smartphone-uri.

Top telefoane pentru 2019: Samsung Galaxy F este telefonul pliabil pe care-l aștepți

samsung galaxy f

El a fost dezvăluit în acest an, dar abia la anul va fi și lansat și va ajunge în mâinile oamenilor. Astfel, când este desfășurat, ecranul va avea o diagonală de 7,29 inci. În modul pliat, telefonul îți va pune la dispoziție un display exterior ceva mai mic decât cele cu care ești obișnuit acum, de 4,58 inci.

Acesta ar putea fi interesant pentru cei care preferă ecranele mari atunci când consumă media, dar vor un telefon mic în restul timpului.

Samsung Galaxy S10 va intra lejer în top telefoane pe 2019

Samsung Galaxy S10 zvonuri

Galaxy F ar putea reprezenta viitorul telefoanelor, însă vorbim de unul îndepărtat. Până atunci, S10 și S10+ vor fi telefoanele de vârf ale coreenilor pe care vei vrea să le cumperi. Samsung pregătește trei modele, unul de 5,8 inci, unul de 6,1 inci și al treilea de 6,4 inci.

Se vorbește despre două camere frontale pentru S10+ și trei camere pe spate. Telefoanele vor avea Snapdragon 855 și senzor de amprentă în display. S10+ sau Note 10 (dacă Samsung continuă tradiția) ar putea reprezenta și primele telefoane 5G ale companiei.

Totuși, acestea vor fi disponibile doar în SUA, doar într-o anumită rețea.

Ce ar fi pe iPhone în 2019

iPhone Xs Max, ecran de 6,5 inci. FOTO Răzvan Băltărețu / PLAYTECH

Nu putem vorbi despre telefoane fără să menționăm iPhone și Apple. iPhone Xs, Xs Max și Xr nu au avut succes pe care băieții din Copertino îl doreau și va fi interesant de văzut cum va arăta următorul iPhone.

Dacă ar fi să păstrăm tradiția atunci Apple ar trebui să ne prezinte un iPhone cu un nou design, poate așa scăpăm și de acea crestătură a ecranului. Deocamdată știm doar că noile telefoane vor păstra sistemul Face ID, dar vor avea și senzori de amprentă în ecrane.

Huawei P30 Pro printre modele din top telefoane

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mate 20 Pro a fost unul dintre cele mai bune telefoane lansate în 2018 și este de așteptat ca multe dintre tehnologiile prezente aici să apară și pe P30 Pro. Vom avea același procesor Kirin 980, dotat cu inteligență artificială, vom avea cel puțin trei sau patru camere pe spate și este de așteptat ca P30 să adopte designul cu ecranul perforat.

Pixel 3 Lite, Android curat cu o cameră bună

Pixel 3 este smartphone-ul cu una dintre cele mai bune camere foto de pe piață. De aceea sunt entuziasmat de Pixel 3 Lite deoarece sper ca aceea cameră să ajungă și pe un smartphone mai ieftin (mai puțin performant, cei drept) și care să ruleze cea mai nouă versiune a Android.

Honor View 20 intră în top telefoane cu o cameră de 48 megapixeli

Honor View 20 este telefonul cu o cameră foto de 48 de megapixeli pe spate, are un design frumos, deoarece ne scapă de ecranul crestat și este gata de lansare. În Europa ajunge pe 22 ianuarie. În China a fost deja prezentat.

Nokia 9, primul telefon cu cinci camere

nokia 9

Nokia 9 ar putea fi primul telefon cu cinci camere, iar partea cea mai interesantă este dispunerea lor pentagonală, având în vedere cele mai recente zvonuri și randări despre telefon. În imagini vezi șapte orificii, din care doar unul pare a fi blițul, dar, se pare că mai are și un senzor de adâncime dispus paralel cu blițul.

Restul sunt camerele, însă nu știm care e rolul fiecăreia în parte. Știm doar că trebuie să aibă o cameră telefoto, pentru zoom și una cu unghi larg de cuprindere. Restul este încă un mister, până la CES 2019, unde va fi prezentat telefonul.

Telefonul pliabil/5G de la LG

Au existat multe zvonuri legate de posibilitate ca LG să lanseze un telefon pliabil în 2019. Compania este renumită pentru producția de panouri pentru telefoane sau televizoare și ar fi logi ca LG să arate că poate face și un telefon pliabil. În același timp, există informații cum că LG ar lansa în SUA alături de operatorul Sprint primul telefon 5G din portofoliu.

În România, telefonul nu o să adune prea mult interes, dar va fi frumos de văzut tehnologia la lucru.

Acestea sunt câteva dintre telefoanele pe care le așteptăm în 2019, însă sunt sigur că vor fi și altele care ne vor uimi prin design, funcționalitate și tehnologie.

Citește și: