Telefoane resigilate de la eMAG pe care le iei cu salariul minim

Telefoane resigilate de la eMAG pe care le iei cu salariul minim
Sursa foto: ASUS Zenfone 5 (stânga) și Zenfone 5 Lite. Răzvan Băltărețu/PLAYTECH

Pe cât de multe telefoane scumpe are eMAG în ofertă, pe atât de numeroase sunt și cele cu preț mai mic. De la resigilate am găsit câteva modele foarte bune.

Partea bună la telefoanele resigilate e că prețul e mai mic decât pentru versiunea „în țiplă”. Acestea au ambalajul original desfăcut, dar beneficiază de garanție doi ani și, luate online, pot fi returnate în 30 de zile. Din oferta actuală am ales telefoane care costă circa 1.200 de lei, cam cât e salariul minim net pe economie.

Oferte eMAG pentru telefoane resigilate cu preț bun

Samsung Galaxy A6 e proaspăt, lansat în 2018. Are 3 GB de memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare și un ecran AMOLED de 5,6 inci. Unde mai pui că deja rulează Android Oreo și arată, cât de cât, ca modelele premium pe care le vinde Samsung. Îl găsești la resigilate la eMAG.

Tot din 2018 este și ASUS Zenfone 5 Lite. Are 4 GB de memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare și un ecran de 6 inci. Partea mai tare la acest telefon e că are patru camere foto: două de 16 MP, respectiv 8 MP pe spate, și alte două de 20 MP, respectiv 8 MP pe față. Bateria e de 3.300 mAh. E disponibil cu preț bun la resigilate eMAG.

[readmore]

E și un model ZTE în ofertă. Acest Axon 7 are 4 GB de memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare și ecran de 5,5 inci. Ca port de încărcare are USB-C și camera foto este de 20 megapixeli. La eMAG îl ai la preț bun la resigilate.

Ultimul telefon din lista asta a fost anunțat în toamna lui 2017. E vorba de un Huawei Mate 10 Lite. Are 4 GB memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare și un design similar modelului mai mare. Are și patru camere: 16 și 2 MP pe spate, cu 13 și 2 MP pe față. Iar bateria e suficient de mare: 3.340 mAh. Îl găsești la eMAG cu preț redus acum.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: