Ce telefoane cu preț bun găsești la eMAG la final de săptămână

Ce telefoane cu preț bun găsești la eMAG la final de săptămână

Pe final de săptămână ai nevoie de câteva recomandări rezonabile. În această idee, am căutat pe eMAG ce telefoane ai putea cumpăra și de ce.

Am ales câteva dintre telefoanele pe care le poți lua fără griji, indiferent ce va mai fi lansat pe final de an. Astfel, ai și cu iOS, și cu Android, ecrane bune și unele dintre aceste telefoane deja sunt pe lista scurtă pentru viitorul sistem de operare.

iPhone 8 Plus e cea mai bună variantă de telefon Apple pe care să o alegi, dacă nu vrei să cheltui o avere pentru modelul X. Telefonul are sistem de camere foto duale, cu doi senzori de 12 megapixeli fiecare, iar camera secundară are senzor de 7 megapixeli. Îți oferă un procesor A11 Bionic și 3 GB de memorie RAM, ca să n-ai grija aplicațiilor și a jocurilor. Ecranul are rezoluție Full HD și diagonala de 5,5 inci. Mai multe detalii despre telefon găsești la eMAG.

Din China e și un model mai cunoscut și încă decent: Huawei Mate 10 Pro. Cu ecran de 6 inci, memorie RAM de 6 GB și un spațiu de stocare de 128 GB e în zona premium. Mai mult, e rezistent la apă și a venit direct cu Android Oreo. Are și două camere foto. eMAG îl listează cu preț bun.

Samsung Galaxy A6 aduce ecranul Infinity de 5,6 inci pe un telefon pe care nu cheltui câteva mii de lei. Procesorul octa-core rulează la 1,6 GHz, iar alături de acesta ai și 3 GB de memorie RAM. Camera foto are senzorul de 16 megapixeli, iar cea de selfie-uri vine cu un senzor tot de 16 MP. Poți vedea o ofertă pentru el la eMAG.

Poate cea mai bună alegere în perioada asta este un Nokia 7 Plus. E nou, va primi cât de curând și un Android Pie, are 64 GB spațiu de stocare și două camere foto. Totodată, are un design decent și oferă un raport excelent între preț și calitate. Îl găsești în oferta eMAG.

Citește și: