27 aug. 2018 | 10:26

Ofertele eMAG pentru telefoane pe care să le cumperi la final de vară

ACTUALITATE
Ofertele eMAG pentru telefoane pe care să le cumperi la final de vară

În ultima săptămână din ultima lună de vară ar trebui să te gândești și la niște achiziții bune înainte de toamnă. Am ales de la eMAG câteva telefoane numai bune.

Cele mai numeroase telefoane din oferta eMAG sunt, implicit, cele cu Android. Sunt și cele cu iOS, dar cel mai bun preț îl ai, în special, la telefoanele chinezești care au ajuns și în România. Lista de mai jos cuprinde doar câteva oferte peste care să arunci o privire, poate te convinge ceva să îți schimbi telefonul.

Oferte eMAG la telefoane bune

OnePlus 5T e un telefon lansat în 2017, dar încă are un hardware foarte bun. Are ecran de 6 inci, 6 GB de memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare și un procesor Qualcomm Snapdragon 835 cu opt nuclee. Partea bună e că primește și noul Android. E listat de eMAG dacă vrei să treci la așa ceva.

Samsung Galaxy A6 aduce ecranul Infinity de 5,6 inci pe un telefon pe care nu cheltui câteva mii de lei. Procesorul octa-core rulează la 1,6 GHz, iar alături de acesta ai și 3 GB de memorie RAM. Camera foto are senzorul de 16 megapixeli, iar cea de selfie-uri vine cu un senzor tot de 16 MP. Poți vedea o ofertă pentru el la eMAG.

Huawei P20 Lite e varianta de smartphone ieftină lansată de chinezi la început de primăvară. Telefonul oferă o performanță onorabilă, dat fiind un hardware mai slab, dar chiar și așa are 4 GB de memorie RAM și două camere foto. Îl găsești în oferta eMAG ca să-ți faci un cadou sau să-l iei pentru altcineva.

Nu în ultimul rând, Samsung Galaxy Note 8. Este de acum „fostul” flagship din serie. Totuși, telefonul încă e foarte bun. Samsung Galaxy Note 8 este caracterizat, în primul rând, de celebrul S Pen pe care îl poți folosi ca să iei notițe, ca să desenezi sau ca să folosești mai eficient telefonul. Ecranul este generos, cu o diagonală de 6,3 inci, și camera foto se descurcă excelent. Poți găsi toate detaliile despre telefon la eMAG.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele